Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Héjj miszter "Zé" mongyék valami okosat a gyári dobot kék kicsit de tényleg csak kicsit meg hergelni érdemes-e?Vagy akkor már injektor állitás is kell szervizben?
Hello Sutyerák, azt szeretném kérdezni hogy vann e hozza kulcs a müszerfalon, mert néztem egy pár sm 125 öst és azoknak nem volt!Üdv
észre lehet venni még ilyen hobbi szintű surmónak is mint én.......itt alföldön a domboknak kilométerekről neki lehet menni helyenként...minek 525 még 450 is sok sztem így(én véleményem) HOBBIRA
ha valamivel a legnagyobbat lehet szopni minden tekintetben az egy cr 500......ha valami egy rakás szar akkor az tényleg aztán emberek akiknek még nem volt olyan szerelmesek tudnak bele lenni hogy vicc....
most leginkább nem az egyenes aszfaltos útra gondoltam ahova még jóindulattal elfogadható esetleg se.... hanem endurózásra....

szewasztok amúgy ....mi a stálysz? gyurika láttam hogy csörögtél de zizinél volt a telefonom....reggel felhívlak
te valahogy betalálsz ezzel a szar telefonnal mindíg nálam .....de azért tucc csörögni nekem mikor nincs nálam...vagy romániában ...ott egymást nem tudtuk felhívni sokszor tibivel a szobába egymás mellől.....
Hát ja van benne power pedig a 450 is van de azért gondolom érezted a különbséget
jóccakát
Hello
na szevasztok jóccakát
mentem nemrég 1 04es 525-el nagy nyomatékgyár még szerencse,h elég mert ha nem lenne az akkor ..............
Jójestétett.
az természetes hogy enduróbam megfelel egy 525 nemkell annyira forgatni hogy haladjá...
Én sokat 2T tem és imádtam de crossba!Enduroba nekem megfelel 525exc.Tud az mindent amit kell!Jaa és ennyi km alatt már csunyán többet költöttem volna 1 2tre!Sokkal többet!
már van rendszám is a gépén
egyszer majnem lett gasgas-a nekem meg cr 500-am elgondolkoztunk a cserén mert rendszámos kellett neki de végül nem mondtam neki hogy el ne adja soka mert nagy érték...
jaja......ügyesen megüli a gépet sztem......
az önindító valóban egy hatalmas dolog erőkímélő dolog..
vad gép bocsi
hát a ktm azt nemvennék4 ütemet ha bármit vennék az csakis 2 ütem lenne pl mentem varga ákos ktm-jével erzbergben és az tetszett önindítós 300 as csak a végére mát eléggé lehetvadt a gép..
JAA és piros gomb megnyomásával indul bárhol!
ez a cappy gyereké szoktamm vele msn-en diskurálni
Szasztok!Hát ja a GAS GAS 4 ütemű szar de azért ne álltalánositsunk mert itt nekünk több ktm van 10000 km fölött hard enduro használatba és még szelepállitáson meg olajcserén kivűl nem sokminden volt velük!
hát igen elég van gép a cr 500--------haveromnak is akad 1 pont.....
A NÉGYÜTEM EGY NAGY RAKÁS SZAR széthullik és a gatyádat fizetedki minden szarra,plusz a nehéz indulás ha lefulladsz vele, már szétrúgtam egy majdnem új csízmatalpat a faszom tele ezzel a 4 ütemű blokkal lehet hogy majd szétütöm megint és nem felújítani fogom hanem rakok bele egy cr 500 blokkot és szarok bele
erzberg
mel lehet hogy akkor erbergben is szal azért kapott már az élettől de ha valami fasza akkor fasza