Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát előfordulhat még ez is de csak nem .
Biztos hogy a távtartot nem helyettesiti!
jaja vendégmoccozás.......ti mentek 1 lazát a házigazdák meg életük legkeményebb túráját élik meeegg
Nem buliztam,hanem filmet néztem. Ma meg barátnőmmel meg a kolléganőimmel találkoztam. Eddig jó volt a napom,de aztán tesóm lelombozott,meg a fejem is nagyon fáj.
Jól teszitek, néha lazulni is kell
http://www.motormann.hu/produc... ezt az acerbis spider cuccot hogy kell felszerelni? a távtartó helyére kell betenni? máshogy nem tudom elképzelni
Szia szerelmem! Mizu?Tegnap buliztál?
Szia Tibi!
Örülök!Holnap a milyenk is jo lessz remélem megyünk vendégmocizni!
huuhhhh ma olyan jó szalonnát sütöttünk barátnőméknél........meg utána kakaós kalács minden volt emberek,,,,,,,,,,,,jó volt a mai nap.....
oksi papa már féltem
Amugy sziasztok szoknyapecérek! Szia Viki maccs
Nem is rád értettem!
am én nem isteníteni akartam az 500cm-es 2t -et nekem sem kéne sose..........felesleges
szia, arrol a motorrol beszélünk ami fent vann az apróhirdetésben? Budapesti vagy?
Jó estét kívánok!
Szia,
Enyém a motor, de a barátom rosszul írta, nem sm125, hanem sm250, és nem használom, úgyhogy beszélhetünk róla. megadom az email címem, ha érdekel azon elérsz.: horpi@fbi.hu Majd lefotózom, és akkor képet is tudok emailben küldeni

Üdv
Beviszi bátyám BP-re 6-kerbe!Most hétvégén bent lesz!Hívd fel ha érte mennél előtte pár nappal!Tel szám:06303422055
Ok, de képet róla tudok kapni? a barátoddal hol fogok birni értekezni?
Barátomnak van 2005-ös Sm 125, lehet eladja, szóltam neki.
Csak este lesz internet közelben.
Túra után pedig a javíttatás miatt adod el
döme miből tudnék kivágni kuplungdekli tömítést?
füzetborítóból gondoltam de rájöttme h nem lesz jó (yamaha xt hez kell)
Túra előtt nem adom el!
Akkor mivel jössz?
kurvajó lett