Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is most gondolkodom 2t mocin.....A szervízigény miatt ülsz vissza?Csak érdeklődőm mi a tapasztalatod a 4t-vel... Én GG ec 300at néztem ki 05-s
romaniacson ment állitolag! azon kivül nem tudom
vissza bizony ez az első és utolsó 4 ütemű motorom
Hány szezont verseneztek vele?
visszaülsz 2t-re láttam volt 300-od
jah és rendszámos!
aztakurva ingyen volt akkor...
MInd egy rendszámos 2005 ös gas gas.
összegben kifelyezve naggyából mennyi volt?
poletti tuning nem?
Én is azért beszéltem rá mert ez egy igazi versenyre felkészitett motor! Ha beválik neki akkor talán egy év mulva lesz eladó!
tökéletes motor én erre hajtok de sehol nem láttam még ilyet
ez pont azt tudjja a leírtak alapján amire szükség van nem eladó?
hpgy tette be 3szor.........
szeva ronis véletlen a crf-es korszakodból nem maradt hűtőmerevítő meg ilyen endúrós cicomák?
nem én vettem hanem haverom! győrben vettük! Dési Janek motorja volt! patika állapot!
Hol tettél rá szert?
Nekem ilyen kellene a crf-re nem cseréljük el? Mennyi volt?
ez is pöpec géép......lecserélted a tied?mennyibe sikerült elhozni ha meg lehet kérdeznem mail-ben is megírhatod.....
ez is pöpec géép......lecserélted a tied?mennyibe sikerült elhozni ha meg lehet kérdeznem mail-ben is megírhatod.....
hálló.itt vagyok az asszonynál Zé,hívtalak,de nem vetted fel. ha van valami fejlemény,esetleg csörögj vissza!

csőcső
Jah és polini tuningos teló
bocsi ez jött volna a végére
Ahoj Ronis bácsi ide kukkancs mire tettünk szert ma :)
Fmf rendszer, bull racing -so mart villanyaka, hüttőmerevítő, kartervédő, hüttőventillátor, magura kormány, hátul is 18-as kerék, mikuni karbi, világitőtekercses enduró gyujtás, endurósitott váltó áttétel!