egész véletlenül van valakinek yamaha xt125 (1982) kuplungdeklitömítés? vagy valami papír amiből lehet vágni? mert nekem elfogyott és márcsak ez a tömítés tart vissza attól h eltűnjöna garázsomból ez a szemétdomb
Itt egész jól néz ki!
Eddig nem hittem a pszihiátriában,de Lallernak egész jól beállították a gyógyszeradagját,az utóbbi pár napban normálisnak tűnt.
Hajrá Laller!
mizu?
lemegyek horihoz tibi ...lejössz ?...megvágom laller gumiját , hogy szelje a hegyeket és akkor jobb vidiket tudunk csinálni róla....
ja az milyen király volt pár napja nekem támadt és követelően ordította , hogy jó lenne ha már róla is lennének olyan videók mikor felrepül a hegyre mint mi.....mondtam neki , hogy látod laller ez az ami nem az operatőrön múlik!
még van egy oriási nagy fa ami csontra ki van száradva,azt is be kéne döntenem, csak olyan vastag a törzse alul hogy valami trűkkösen kell majd megvágni mert a fűrész eltűnik benne,
esetleg meg ékelni, és ugy, majd kitalálom,
mondjuk mikor bedől ugyis széttörik nagyobb darabokra azonnal,
tudom Tibi, nekem nem kell bizonygatni, a hátrányait, nekem volt kx-500, majdnem két évig nyuztam, a Kátai Peti hozta be osztrákbol , tuning futoművek stb, eladta az akkori sokszoros enduro bajnok Kunc Sanyika barátomnak akinek eltörte a csukloját, töle átvette Kálmán barátom akinek többszörös bordatöréseket okozott, aztán kerűlt hozzám 4 éves korában nekem a kersztcsontomat ,meg a genccsigolyámat törte darabokra,,,
mit meséljek még rola, amugy szerettem jo gép volt
na átugrok pityuhoz....
hétvégén szerintem elkészülhet egy új rész gömbizomból mert holnap nagy döfölés lesz valahol ......
Eddig nem hittem a pszihiátriában,de Lallernak egész jól beállították a gyógyszeradagját,az utóbbi pár napban normálisnak tűnt.
Hajrá Laller!
Jó az új videó
Mééééééééég
ahogy néztem ő is fel repül a hegyekre......... igaz először a motor
mizu?
lemegyek horihoz tibi ...lejössz ?...megvágom laller gumiját , hogy szelje a hegyeket és akkor jobb vidiket tudunk csinálni róla....
ja az milyen király volt pár napja nekem támadt és követelően ordította , hogy jó lenne ha már róla is lennének olyan videók mikor felrepül a hegyre mint mi.....mondtam neki , hogy látod laller ez az ami nem az operatőrön múlik!
pedig lali a király !
esetleg meg ékelni, és ugy, majd kitalálom,
mondjuk mikor bedől ugyis széttörik nagyobb darabokra azonnal,
DE! tudod, hogy nagyot alakítottál tegnap
pl .van egy szakasz ahol a szűk árokban csak hosszában vannak fák bedötve,, na az is fincsi,
ma kiprobálom, igaz hogy slick a gumim, de igy még nagyobb az élvezet,
kicsit tréfás lett, ma megyek rajta ha nem kezd el megint mindjárt esni,
mit meséljek még rola, amugy szerettem jo gép volt