Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Járókeret Race?
Hát semmi kicsit keseregtem ma mert elvesztettem 1 versenyt
Mizújs van Veled?
Na mindegy akkor nem nyert.Majd veszünk mintát az enyémről az gyári de teszi a dolgát!Na jószar lett a kipufogóm nagyobb hangja van mint egy SX dobnak Idióta kipufogósnak pedig direkt mondtam hogy rakjon bele végig perf csövet és tömje ki gyapottal erre a fasz benne hagyta azt a fém cellát és csak a kimeneti csövet vágta le egyenesre Most vittem át neki és ujra elmagyaráztam neki a dolgot.Ez van amikor nincs itthon semmi anyagom és nem tudom saját magam megcsinálni
szeva!semmi különös.vettem egypár s12-est hogy legyen következő romcsira.
Szia Lenes mia pálya?
Szia elveszitett istennőm
Röviden tömören
mincs is motorod!
kapdbe
az egy kutyaszar!
Jah,amúgy jó estét mindenkinek.
köszönöm
Uhhh,ez durva. Jobbulást!
nézd meg milyen van az enyémen! az szép darab
Hát annyit tudnék segiteni hogy a kiszerkesztett profil megvan karton papirbol de alulemezünk sincsen már azt is a Lenestől kaptuk amiből nekünk lett ráadásul 6mm ugyhogy nagyon durván fasza lett!Ehez képest amit 30 árulnak kutyaszar!
Estét!
Sziasztok mindenki!
elnézést
cipőben voltam.adidas bőrcipőben. erre varjál gombot. fa szék..és pont a lába csapódott rám.
most erre mondjam azt h miafasznak jársz papucsba?
kibaszottkurvagecibasszameg. ki az a fasz aki 2 méter magasra pakol székeket egy ajtó mögé,hogy ha kinyitod az ajtót,akkor azok a székek ledőlnek? pont rá az én nagy lábujjamra,amin eltört a köröm és gecire fáj és vérzik 3 órája az isten basszameg.rühes kis buzi
Nagyon jó szórakozást kívánok!
Ne akarj már Neki örömet szerezni!
Felmentő ítélet esetén Nálam lenne az öröm!