Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy nem lett volna muszáj...tudod...
Rántva etted vagy nyersen? Szalma volt vagy rendes, netán csipkés?
Szia! Hát,nem esett valami túl jól ez a kalap,de azért bevette a gyomrom...muszáj volt.
Hát,Nekem normálisan hozza ....nem tudom mi történhetett.
Kezitlábát olom, Drágaság!

Nem feküdte meg a hasadat a tegnapi kalap?
Imádlak!Pont ezt a super képet raktad fel keresztbe hogy tekergetnem keljen a laptopot
Nem Én kergettem arra a felhőket!
Látod mikor mondtam a másik blokk lehetőségét lehülyéztél Kérj elnézést
Na basszus már itt is esik!
Ronis csal románba dehát ha 1 profival akar menni azt megkell fizetnie!Majd nem kérek sokat tőle Remélem olvassa
Börni bácsi nagyon jóóóó fej...és eszméletlen ügyes.
az új blokk hiánya
Mi tart vissza Gyurika?Jaaaaaa az eső
Viki akkor neked is ide kell jönnöd
Felénk?Nem sok minden de itt nem esik!Még
ilyet kéne máááár csinálniiii a jó öreg Börni bácsiii jól keni
Nálunk is szakad és ráadásul oltári erősen fúj a szél.
áhh....ezermillió helyre kéne mennem...puskatollat kéne vennem mert tanulni lusta vagyok de csak a düvil van itthon meg az öreg t3...a t3at nem vezetem el, ronggyá ázni meg nem akarok nagyon durván esik! Mivan arra Tibi? mentek motorozni valamikor?
Itt esztergomba nem esik Gyurikagyere ide
méééééér szakad ez a szaaaar?
Én mennék szivesen!Majd megdumcsizzuk addig gyűjtsd a pénzt! Én nem krémezem a seggem mert én megtanultam hogy nem ülünk a motoron
Sokkal jobban!
valamelyik hétvégén, csak nincs kedvem egyedűl menni kéne valaki aki szponzorálja az utat, rád gondoltam,
az ottani lightes motorozást pedig garantálják a helyi srácok, krémet hozzál mert estére kidörzsölödik a segged a sok sziklás pataktol felfelé,
Igen,ez egészen friss kép. Köszönöm szépen ...mindenkitől ezt hallom vissza,hogy a rövidebb haj jobban áll.