Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Faisstról képek?
Az tuti hogy fullos hely
ok az is tutti.addig legallább gyüjtök 1 kis chast
azért kössz
mindjárt leinformálom domét mit tud erről,még nem szólt senki
Jó estéket
Az zsír oil,pont ma cseréltem le én is
Sziasztok !
Egy kis vidámság, ökörködtünk a háwer mocijával
gyanús nekem ez a motor
laci a gázos csapattal ki tudsz menni, május közepén mennek 5-6 napra a Zolához gyergyoba, ott voltál már jo hely első osztályos kiszolgálás,
sorri , velem egyűtt hatan,
sajnos a sibius csapat már megtelt, öten megyűnk abbol ketten már beneveztek az ideire is expert single-ben, kis pálya bemotorozosdi lessz,,
Én is most cseréltem váltóban olajat, noname (valami Chevron) ATF olajat tettem bele (ezt kaptam itt az autósboltban - cserébe 1400 komoly Ft/l-be kerül), nekem piszkosul tetszik, mióta ez van benne, kiemel rendesen a kuplung, picivel mintha finomabban is működne a váltó (mondjuk az lehet csak azért mert friss még az olaj)...szóval nekem tetszik...igaz, nekem előtte ilyen közepesen gagyi félszintetikus motorolaj volt a váltóban, szóval lehet hogy csak ahhoz képest érzem jobbnak az ATF-et...
Én most az új fűnyiróba Valvoline-t vettem remélem azért nem megy tönkre.
Szia(sztok)Rakdbele nyugodtan én többéve ezt(+motult)teszek 50-500ccm esekbe,igaz azok japcsi gépek,de kétlem hogy a KTM neszeretné
szebb napot! csupán 4 narancs szuperkurvát láttam ma
jó a láncvezetése
Jó napot
Akkor miért nem mondtad neki hogy 2000-ért kérsz még rá pár likat.
Be is baszott volna, ez a rohadék így is 2000 Ft-ot elkért ezért a pár lyukért...
A lánc kereket nem tudta volna kicsit szépitenikönnyiteni az esztergányos bácsi?
Aúúúúú
remélem jó lesz bele, előtte Motorex volt benne csak maradt 3dl a másik motoromból azt gondoltam veszek még egy 0.5litereset azt belerakom
kő-vez kő-vez kő-vez kő-vez kő-vez kő-vez kő-vez kő-vez kő-vez kő-vez kő-vez kő-vez kő-vez
Kövezzetek meg, de nekem jobban veszi a sebességeket a Repsollal...lehet le is engedem ezt az ATF-et és újra kap a Repsolból...még adok neki pár motorozásnyi haladékot...
------------------------------------------