Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt valaki nagyon negativ.
Oké, köszi!
Ide próbáltam tenni képet, de döglődik valami a gépemben. . .
Megpróbálom mailben!
Mail?
Ja.

Mások szerint nem. . .

Én napi rendszerességgel rakom (versenyzőknek is) motorokba. . .

Mások le fognak hülyézni...

A sógorom kb 15 éve ezt rakja 2t motorokba, hibajelenség nélkül. . .

Mások le fognak hülyézni. . .

Döntsd el. . .
sziasztok! ezt bele merjem rakni EXC-be szerintetek?
Ez a ronis malaca,hát nem mutatta még?

Miért, ki ő? Kelemen Anna?
Nem a tesóm,mielőtt megkérded! (mármint Anna)
Szép napot
Ronis hanyan mentek ki Sibiuba?
mikor?
és a határnál beférnék-e?
mert lehet hogy mennék én is.
Ronis pórázon sétáltatható kismalaca szokott röfögni
apropopó...honnan jön ez a röfögés-dolog?
mi az hogy "magába is" majd adok én neked de mé rajtam keresed a ronist nincsen nálam,nem röfögtem eleget
jahhh. és még a tegnapi nap tanulsága, ott áltunk meg a kocsikkal azon a szerpentines dupla parkoloban ami a cseszneki várra néz, oda tolattunk a fákhoz és hopp már bent is voltunk az erdő közepén, de a lényeg amit el akartam mondani, most csinálták meg azt a szerpentines utat ami azon a részen van, ujj aszfalt, még a csikok sincsenek felfestve,egy csomo helyen a szallagkorlátot is kivették ,gondolom ujjat raknak majd be,,,, a két egymással szemben lévő panorámás parkoloban komplett motoros találkozok minden oldalon sportmotorok tömege a sok önjelölt versenyzővel, szoval amit ők művelnek azért az elég gáz! az összes kamikaze ott probálgatja folyamatosan a motorját le föl, teli gázzal visito , kanyarokban kocsisorokat elöző motoroktol viszhangzott egész nap az erdő!a parkoloba befordulnak, és mennek vissza rögtön,
nem akarok negativ joslatokba bocsátkozni, de szerintem pár hétem belűl tutti a motorosok közűl valaki,valakik meg fognak ott halni ,mert amit tömegével művelnek ott csávok az nem gyenge, kb mintha egy ringen lettem volna, csak itt probáltak riadt autosok is közlekedni,és meguszni a dolgot ,,
tegnap még Havri adott egy utolsot az érzésnek, meg a bevállalos tutti fincsi helyeknek, mivel ma bevonult a korházba megműttetni a fél évvel ezelötti térdszallag sérűlését, ezért gondolom ugy volt vele akkor már mindeggy hogy egy lábat vagy kettöt vágnak fel,, szoval volt motor hajigálás ,meg amortizálás rendesen,
jahh, jo kis hajtás volt a tegnapi,a bakony közepén csesznek-bakonybél fincsi helyek négyen voltunk Havrán Ati, Végh Zsolti , Kuncz Sanyika, és én , csupa romaniacs, meg six days menő, meg többszörös magyar bajnok, csak én voltam egy névtelen amatőr hobbista,,
szép napot gázosok,
Kávézós jelenet kurva nagy volt!
sziasztok!
helyes!
Biztos elment edzeni a romaniacsra
Megyek én is
magába is
hol van ronis?
magának is
morGGen!
Sehogy volt rajta, vissza is rakom úgy Egyébként re GG elt!
Re GG elt