Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bárcsak... ha nem,szólj,mondd a méreteket és elintézem 2 nap alatt
elkirándulod a finom kis huszonöcsidet? nem sajnálja maga?
Szóval azt mondjátok, hogy nincsen gond...remélem nem kell már hozzányúlni a váltójához
ja supermoto...aha mostmár vágom
2400 körül
így szoktam láncot fújkálni meg borotválni hogy beteszem sebességbe és hadd pörögjön
Csinálom a supermoto szettet aztán elkérte az esztergályos mintának a mostani a tengelyt, mert nem tudta megcsinálni az alapján amit mondtam neki, pedig még rajzoltam is
? Km van a motorban?
Elég friss, fél órája cseréltem
milyen tengely?
akkor jól van azthittem nem emel ki a kuplungod azt mondod.....
nincs semmi baj most már nem fogja le a zsír ezért pörög könnyedén....
friss az olaj?
Kipróbáltam úgy is, hogy levettem bakról és úgy löktem be egybe...nem esett le nagyon az alapjárat...sajnos menni nem tudok vele, mert a tengely esztergályosnál van
Meg, de újraindul, ha elveszem.
de ha odarakod a cipődet akkor megáll .......vagy nem?
elméletileg mondom elméletileg most lett kész egy elbaszott fogaskereked amit újragyártottak most másodszorra mert a dorogi hejdehujde szupermarósnak nem sikerült de egy hónapot ismét fékezte a projektet összességében....csak azért mert nem volt tolómérője ahogy ideér tesszük bele......
na indulok is érte majd mondom mi lett......csákány
Az egész dolog behúzott kuplunggal történik.
Már az ATF van benne, én meg úgy emlékszem, hogy a Repsollal nem csinálta ezt ilyen durván, akkor csak ilyen nagymamatempóban araszolgatott egy kicsit a kerék.
ITT a videó Ez normális?
na ilyen esetekre is nagyon jó az atf már hidegen is olajként funkcionál.....nem mint a sűrű kulimász gyurma olaj

de ettől függetlenül a rossz kuplungot nem pótolja
meleg vaaan...még jó hogy van klíma a kocsiban..megint sok motoros van
sziasztok puncik...jó volt a káposztástészta
Dobok fel videót róla. Mindjárt linkelem.
Az normális, hogy fent van bakon és bedobom egyesbe aztán már behúzott kuplungnál elkezd forogni a kerék, de nem is kis sebességgel(kezemmel nem tudom megállítani)