Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma mi se kaptunk ATF -et egy ktm be nevesbe és GM opel atf-et vettünk ...kétezer valamennyi volt
hát történetesen a ROWE nevű olajról sose hallottam .....egy bíztatót viszont tudok róla rögtön mondani neked ....a doboza biztos jó mert nem látom, hogy folyna.

amúgy jó ugyanezt szoktuk önteni csak castrolból meg ismertebb nevű olajokból.....de szerintem ez is tudja amit kell.....nyugodtan öntsed bele....

Sikerült
Döme köszönöm Még 1X!
zoozee azt mondod ez jó olaj?
még nem adtad el ? nemtetszett a köcsögnek? tényleg legalább jól megy a gép?
gondolom dúvad a friss cuccokkal
de van még egy eladó KTM...
eladtad a robogokat,,?
És milyen jól tartotta magát!
Az istennek sem akart utána letörni, pedig dobáltam....
Ja és utána eladtam új árban a kínai 2 éves bukót...
Szevasztok, ti magatoknak motoros férfinak valló, punciszagú, fotelkrosszos, burdaszabásmintátbújó, titokbankötögető, tinipuncik!
Miért nem találsz Te?
Joo reggelt!Átnézünk ma ricsihez zéé?Rég voltunk.Amugy nekem szerezhetne valaki 1 benzines fűnyirot!Az sem baj ha ''talált,,!
jahh és azt kihagytam belöle hogy mindezt öt első pillantásra joindulatunak tűnő antiszociális pschihopatával,,
ehhez már nem kapsz sehol simlédert, esetleg az a modszer amit Andris csinált, diszperzites vödör, olloval kivág,,
kimegyek ma is motorolni ide a ház mögé a hegyecskémre, kicsit gyurni kell a hétvégére vazze, megyűnk sibiu - sebes ,red bull romaniacs pro nyomvonal ,csűtörtöktöl-vasárnapig, három nap nonstop motorolás,
van nekem is egy kiskerekű tablettám sárga szétszedve kosárba de hiánytalan.....elmosogat összerak lenne vele...eladó az is ocssóért
szia ronis...mész ma is motorolni?
hallod tényleg tegnap sisakról volt a szó...neked is ilyen carbonkevlár premiered van asszem mint nekem ...alkatrészt sikerült már venned hozzá ? sült kéne leginkább ...csak nem éri meg rendelgetni mert többe kerül a leves mint a hús....de szeretem ezt mert napokig a fejemen tudnám tartani anélkül hogy zavarna meg kényelmes nemforog a fejemen....ezt még pár éve aunernél vettem akkor volt auslaufmodell ......
szeva főbéla szögelő mester,
morgen
látom tombol a babetta bicnisz,,
Re GG elt! Na már csak négyet kell aludni ballagásig
morGGeny
nem,majd csak déltől,addig megyek,visszaalszom,csak elfelejtettem és felkeltem
Azt!