esélyes különben ...nagyon rajta vagyok....hacsak lenes nem csal el motorolni ....bár ahogy lenest ismerem inkább lejön tatabálnáról lábon ide crossmotorral ,hogy elcsaljon a feladattól....szóval ki vagyok téve a veszélynek rendesen ....és ne legyek kemény?
na lépek addig is szögelem míg jön lenes és csábít endurózni ......bár én mindennek ellen tudok állni csak a kisértésnek nem
ja mazsi barátunk csinált egy nagyon tuti kis videjót az élet értelméről
azt hittem, oda dolgozni jársz, nem aludni....
Viszont télen baqszod, szar dolgotok van, nyitott ajtónál...de a tulaj nem fizet sokat a fűtésért...(mert nincsen)
szerintem ahol a ktm es megy ott mázlim volt mert végigmentem a versenyen és csak akkor vettem észre h nem tudok váltani mikor kimentem a páyláról úgyhogy szinte biztos h ott tört el
esélyes különben ...nagyon rajta vagyok....hacsak lenes nem csal el motorolni ....bár ahogy lenest ismerem inkább lejön tatabálnáról lábon ide crossmotorral ,hogy elcsaljon a feladattól....szóval ki vagyok téve a veszélynek rendesen ....és ne legyek kemény?
na lépek addig is szögelem míg jön lenes és csábít endurózni ......bár én mindennek ellen tudok állni csak a kisértésnek nem
ja mazsi barátunk csinált egy nagyon tuti kis videjót az élet értelméről
kurva jó szerintem........
na csá ..ha nem leszek az erdőbe vagyok