Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

holnap bemegyek érte mikor nyittok?
Ugye?
A Dakaron is szép helyen végzett, pedig újonc csapat!
Van.
Aradtól délkeletre kezdődnek a hegyek, oda járnak Bálinték!
Ha előkerül, kérdezd meg!
Szevasztok

Jó kis képek (gépek)
Döme van himbacsapágyatok raktáron ?
Nem a zsidóságán múlik! (van pár Grúz zsidó, akik kifejezetten normális emberek!) Hanem az a fő baj, hogy miután bevallotta, hogy átbaszta az egész országot évekig és hazudozott az egész bandájával együtt, még őt emeli pajzsra az ország fele!

Egy jobbérzésű országban, (Columbia pl.) rég felakasztották volna. . .
Hagyd már!
A Totalbike népítéletnél nincs GG FSR450!
hogy szaladnak a végén!
Feri is szaladhatna így....ki az országból...
http://www.youtube.com/watch?v...
Szentendrén is ez van...
Én azért is kimegyek...Attól hogy itthon maradok, nem lesz jobb se nekem, se a gyerekemnek...Ha meg kimegyek, azért nem engem kell leköpni...hanem azt,aki miatt erre kell hogy vetemedjek...
Fel kell hogy jelentselek titeket...
Rasszista köcsögök!
Feri nem zsidó! Csak görbe a háta, kampós az orra, hosszú a pajesza és sabeszt hord...ja és metszettfaszú...de nem zsidó!
Csáó! Szegedtől milyen messze van? Én elég közel lakom Szegedhez(50km), és már megfordult a fejemben egy ilyen Román túra, de nem ismerek senkit, akivel lehetne ez ügyben beszélni
sziasztok.melyik Feri?csak nem a zsidó?
Menj, pofozz föl valakit!
Na megyek majd jövök még.
Három órát kellett várnom és ezt mind úgy hogy már pénteken is voltam vagy három órát.
Hát igen csak ha a MAGYARok elmennek az országból akkor ki fog dolgozni? Talán a cigók vagy a zsidók? Honnan lesz adózó állampolgárra az országnak?
Oda én is járok néha, az utcán szokott állni a sor. . .

Megmondta, el lehet takarodni!
Hát tegnap voltam a munkaügyiközpontban. Hát siralmas az ország helyzete elképesztő mennyi munkanélküli volt.
Feri Feri elbaszta az állásom
ezért a fajtáját utálom
Feri, Feri elvitte a kabátom, ezért ő már nem a barátom. . .
Hát én kaptam decemberben egy kis táppénzt mondom lehet tok venni valami rendszám nélküli mocskot erre vissza mondtak egy meló azóta meg nincs más a lové meg megyeget.
Köszönjük feri bácsi