Nem a zsidóságán múlik! (van pár Grúz zsidó, akik kifejezetten normális emberek!) Hanem az a fő baj, hogy miután bevallotta, hogy átbaszta az egész országot évekig és hazudozott az egész bandájával együtt, még őt emeli pajzsra az ország fele!
Egy jobbérzésű országban, (Columbia pl.) rég felakasztották volna. . .
Szentendrén is ez van...
Én azért is kimegyek...Attól hogy itthon maradok, nem lesz jobb se nekem, se a gyerekemnek...Ha meg kimegyek, azért nem engem kell leköpni...hanem azt,aki miatt erre kell hogy vetemedjek...
Fel kell hogy jelentselek titeket...
Rasszista köcsögök!
Feri nem zsidó! Csak görbe a háta, kampós az orra, hosszú a pajesza és sabeszt hord...ja és metszettfaszú...de nem zsidó!
Csáó! Szegedtől milyen messze van? Én elég közel lakom Szegedhez(50km), és már megfordult a fejemben egy ilyen Román túra, de nem ismerek senkit, akivel lehetne ez ügyben beszélni
Hát én kaptam decemberben egy kis táppénzt mondom lehet tok venni valami rendszám nélküli mocskot erre vissza mondtak egy meló azóta meg nincs más a lové meg megyeget.
Köszönjük feri bácsi
A Dakaron is szép helyen végzett, pedig újonc csapat!
Ha előkerül, kérdezd meg!
Jó kis képek (gépek)
Egy jobbérzésű országban, (Columbia pl.) rég felakasztották volna. . .
A Totalbike népítéletnél nincs GG FSR450!
Feri is szaladhatna így....ki az országból...
http://www.youtube.com/watch?v...
Én azért is kimegyek...Attól hogy itthon maradok, nem lesz jobb se nekem, se a gyerekemnek...Ha meg kimegyek, azért nem engem kell leköpni...hanem azt,aki miatt erre kell hogy vetemedjek...
Rasszista köcsögök!
Feri nem zsidó! Csak görbe a háta, kampós az orra, hosszú a pajesza és sabeszt hord...ja és metszettfaszú...de nem zsidó!
Megmondta, el lehet takarodni!
ezért a fajtáját utálom
Köszönjük feri bácsi