Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szar nekünk!

Csak legyen egyszer megint motorom!
Szesz motortalan társam.
Cső Á.C.S.
cső emberek.
A gyári duó nagyjából évjárat függő. . .
Volt Prox, S3, de a legtöbb Wössner. . .
Most van egy nagy segédváz acélból, azt tudod hegeszteni agyba-főbe! Bár nehezebb jóval, mint az alu. . .
Melyik része ment szét?
Az "U" alakú?
Bazdmeg miből van, aranyból?
Inkább hegessz egyet,az kb 3000 Ft-ból megvan...picit nehezebb a gép, de legalább meg tudják heggeszteni akárhol...túra közben is, egy kis faluban...én is csináltam magamnak Erdélyre egyet...
Miki egy EC200-zal jött tavaly télen. . .
Bálint szokott kijárni Viszonylag sűrűn. Szegedtől nem túl messze kezdődnek a hegyek, ott csapatnak!
Gratulálok!
Remélem, te nem jársz úgy, mint én...(bár nem a motor hibája volt)
Képet nyomj fel!
Ja..tetszik a felhasználóneved...
miez a punny itten? én is punnyadok,pipázom...aztán 7fele tolok egy lightos csocsozást vmerre
hájhó!miiiikor? ma már sok motoros volt...10 fok kb..
szia gyurika ...ezért a jó tanulmányi eredményért megkapod a vasad mindjárt
mirőőő beszélsz? 4.1 most is az átlagom...matek,nemzetközi jog 3, marketing,közgáz,tesi 5 :D többi 4...teljesen jó vagyok
zozi vagyok...ha szerencsés a helyzet akkor megbukik addig párszor.....

de megkapod addigra
Az enyémnek csak az oldalán volt ilyen szürke izé, a teteje gyönyörűszép csillogós volt! Majd otthon keresek róla képet, tényleg mocskosul jól nézett ki...
melyik április?2010?
hát a wössneren van valami sötét teflonszerü bevonat az nem "polir"
Nekem még nincs tapasztalatom motorral sajna az ottani emberekkel... csak beszélgettem pár utcai emberkével és ők mondták h nem kedvelik a motorosokat mert hangos és elzavar minden állatot a természetes élőhelyéről. Persze nem mondtam nekik h énis motorozom. Örülök neki h nektek ilyen jó tapasztalataitok vannak, mert így legalább van egy hely ahol lehet zavartalanul menni. Énsem vagyok az a természet leszarós féle. Nagyon vigyázok magam körül a zöldre.
Mondjuk most hogy mondjátok, tényleg nem volt arra se ráírva semmi amit anno az SC-be tettem...viszont olyan mocskosul polír volt hogy komolyan elgondolkoztam rajta hogy inkább a polcra teszem ki dísznek nem be a motorba
ápr 30.án ballagok...addig legeyn kész a motorom léééégyszi. ballagásra azzal kell beállítanom
igen volt aki ezt mondta, amugy valoban nincs ráfirkálva,,,
pont a 0,3 akarom kiprobálni eddig 0,7 volt benne, igy most egy kicsit pörgösebb, pattogosabb lessz,
Akkor az egy igazi nóném márka