Bazdmeg miből van, aranyból?
Inkább hegessz egyet,az kb 3000 Ft-ból megvan...picit nehezebb a gép, de legalább meg tudják heggeszteni akárhol...túra közben is, egy kis faluban...én is csináltam magamnak Erdélyre egyet...
Az enyémnek csak az oldalán volt ilyen szürke izé, a teteje gyönyörűszép csillogós volt! Majd otthon keresek róla képet, tényleg mocskosul jól nézett ki...
Nekem még nincs tapasztalatom motorral sajna az ottani emberekkel... csak beszélgettem pár utcai emberkével és ők mondták h nem kedvelik a motorosokat mert hangos és elzavar minden állatot a természetes élőhelyéről. Persze nem mondtam nekik h énis motorozom. Örülök neki h nektek ilyen jó tapasztalataitok vannak, mert így legalább van egy hely ahol lehet zavartalanul menni. Énsem vagyok az a természet leszarós féle. Nagyon vigyázok magam körül a zöldre.
Mondjuk most hogy mondjátok, tényleg nem volt arra se ráírva semmi amit anno az SC-be tettem...viszont olyan mocskosul polír volt hogy komolyan elgondolkoztam rajta hogy inkább a polcra teszem ki dísznek nem be a motorba
igen volt aki ezt mondta, amugy valoban nincs ráfirkálva,,,
pont a 0,3 akarom kiprobálni eddig 0,7 volt benne, igy most egy kicsit pörgösebb, pattogosabb lessz,
Csak legyen egyszer megint motorom!