Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kattints rá a wössnerre és írja hogy gg gyári beszállító
a gyárin nincs felirat
A régire nem volt ráírva? Nekem az előző EXC-ben is meg az SC-ben is ELKO volt a gyári...
0.3
a wössner a gyári beszállító a gyár szerint
és hány tizedes hengertalp tömitést dobtál alá,?, gondolkozom a kissebben,,,
kicseréltem én is, ugy gondoltam már megérdemli,,, azért kérdezem, mert senki nem tudta eddig biztosra megmondani hogy a gyári beszállito is a wössner,,? van aki azt mondja, van aki mást,,
de azóta van aluhegesztő gépem igaz csak mig nem tig de fasza
én is meghegesztettem sajnáltam rá azt a pénzt
ez igy van, emlékszem még pár éve milyen normálisak voltak az erdészek, vadászok,,,
igen azt!
az szép 55-ért,k gondolom vannak benne platina berakások, 2 karáto gyémántal,,
egy avi hegesztős ember pár ezerböl rendbe szedi, nekem már volt egy párszor,, DE csakis azért mert vigyázok a motorra,,
Ja csak ott talán még van olyan erdő ami nem természetvédelmi terület!Nálunk már lassan a kert végén lévő bokrost is azzá nyilvánítják mert nő ott pár szem kankalin.Emlékszem amikor el kezdtem motorozni terepen még itt is más volt a hozzá állás de azóta nagyon eldurvult a helyzet
lenes milyen dugot vettél a motorodba,? kovácsolt wössner,,,, ?
kb 55 ezer már egyszer akartam venni
hát málna ez szerintem is egy nagy badarság, én is elég sokat járok romcsiba, és annál normálisabb emberek kevés helyen vannak a földön ahogy ök viselkednek az erdei motorosokkal,
,,, amit be kell tartani, ott is vannak kiemelt természetvédelmi terűletek, ÉS ARRA ÖK IS ALLERGIÁSAK, viszont az olyan motorosokra ,qvadosokra ÉN IS az vagyok,,,!
Döme!Kellene nekem egy 2004-es EC 300-hoz segédváz!Mond mennyi pénzt kéne vinnem egy ilyen szerkezetért
Nekem más a tapasztalatom,Kőrispatakon illetve a környéki erdőben nyaralunk immár tőbb éve és általában mindent motorokon hordunk az ottani DEÁK tanyára!Ez a falutol kb 6 km,vizet pedig kb 1 km-ről,minimum 5-6 motoros szokott ősszeverödni persze családostol 2-3 hétre nyaralni!
Én pont most jöttem haza Hargita környékről! (cégesen építettük a csapatot) Nagyon szép környék soksok patakmederrel és erdei úttal! Igazi paradicsom az endurosoknak! Feltolok pár képet. Jó nagy hó volt! Állítólag a helyiek nem nagyon kedvelik a motorosokat, de ez általában mindenütt így van...
időpont,az az,h május vége az tuti?
Jó, köszi!
Hú hát hogy mennyi lenne azt nem tudom én se még.Szerintem függ attól hogy hányan indulunk.Szerintem olyan 3-4napos lenne vagyis nekem enyit mondott!De elötte egy hónappal üzenek ha érdekel és elmondom a lényeget ha már én is többet tudok meg!
Uhh

Amúgy előzetes tervek szerint hány nap lenne a történet és kb. mennyiből lehetne kihozni/fő
egyébként nem gyenge amiket építget!Ez pl a Godzilla nevezetü dög 5600 V8 blokk külön fékezhető kerekek meg mitoménmégmi