Üdvözlök mindenki! Kitörőő örömmel jelentem, h múlthét pénteken elhoztam az új mocimat egy fse450-et! Már nagyon régóta vártam a pillanatot! Ma sikerült is menni vele a felolvadt erdőben, bár a Pilisborosjenői laktanyánál seggeltem egyet a jégen vagy 30 kiskatona szeme láttára. Nekik tetszett! Nekem annyira nem..
A motor irdatlan erős, és nagyon könnyen kezelhető! El sem tudok jobbat képzelni magamnak! Voltak indítási problémák, de azok megoldódtak egy benzincserével és soksok gyertya tisztítással. Bár berúgni eddig csak eccer sikeredett amikor már be volt melegítve a gép. A dob tök ki van belezve, szóval irgalmatlan nagy zajt csap a drága de ez csak előny nállam, bár így az erdészek is csak könyebben csalnak majd lépre, de majd max félreugranak
Lényeg a lényeg, nagyon örülök h gasgas tulajdonos lettem és remélem még évekig fog olyan jól működni a vas mint ma!
Miheztartás végett...
1. A Gárda nem irt hektárszámra erdőt illegálisan
2. A Gárda nem él nemi életet saját leánygyermekeivel / unokáival.
3. A Gárda nem érzi sérelmesnek, hogy dolgoznia kell a pénzért cserébe.
4. A Gárda nem rongálja a vasúti jelzőberendezéseket.
5. A Gárda nem lop vasúti síneket használatban lévő vonalakon.
6. A Gárda nem lincsel meg tiszteletre méltó tanítókat az út szélén.
7. A Gárda nem ad uzsorakamatra kölcsönt.
8. A Gárda nem sz-k nagyáruházak padlójára a vevőszolgálati pult előtt.
9. A Gárda nem irtott ki százmillió embert világszerte.
10. A Gárda nem jár betörni falusi vegyesboltokba.
11. A Gárda nem gyújtja magára a közösségi házat, miközben lopott rézkábelről égeti le a szigetelést.
12. A Gárda nem mondja azt a vele nem egy valláson lévőre, hogy alsóbbrendű faj, akivel szemben minden eszköz megengedett.
13. A Gárda nem gyalázza mások vallását.
14. A Gárda nem lopja el kisnyugdíjasok minden jószágát egyetlen éjszaka alatt.
15. A Gárda nem gyaláz sírokat.
16. A Gárda nem indít háborút szuverén állam ellen hamis hírszerzői jelentések alapján.
18. A Gárda nem gyalázza más népek ősi szimbólumait.
19. A Gárda nem mondja más népre reflexből, hogy "gyűlölködő".
20. A Gárda nem lop temetőben lélekharangot.
21. A Gárda mindenkin segít, és nem állami költségvetésből származó pénzen, hanem saját költségén INGYEN!
22. És nem csak addig rak homokzsákot, míg ott van a MÉDIA!
Ha egyetértesz, terjeszd, hogy aki csak az agymosó cselédmédiából tájékozódik, az is láthassa az igazságot!
Állandóan röhögök amikor nézem a mailjeimet!
nekem sincs motorm ,úgy másfél órája....
Az eséseket pedig majd megszokod!
Majd kérünk szépen képeket!
Üdvözlök mindenki! Kitörőő örömmel jelentem, h múlthét pénteken elhoztam az új mocimat egy fse450-et! Már nagyon régóta vártam a pillanatot! Ma sikerült is menni vele a felolvadt erdőben, bár a Pilisborosjenői laktanyánál seggeltem egyet a jégen vagy 30 kiskatona szeme láttára. Nekik tetszett! Nekem annyira nem..
A motor irdatlan erős, és nagyon könnyen kezelhető! El sem tudok jobbat képzelni magamnak! Voltak indítási problémák, de azok megoldódtak egy benzincserével és soksok gyertya tisztítással. Bár berúgni eddig csak eccer sikeredett amikor már be volt melegítve a gép. A dob tök ki van belezve, szóval irgalmatlan nagy zajt csap a drága de ez csak előny nállam, bár így az erdészek is csak könyebben csalnak majd lépre, de majd max félreugranak
Lényeg a lényeg, nagyon örülök h gasgas tulajdonos lettem és remélem még évekig fog olyan jól működni a vas mint ma!
Üdv.:Bala
1. A Gárda nem irt hektárszámra erdőt illegálisan
2. A Gárda nem él nemi életet saját leánygyermekeivel / unokáival.
3. A Gárda nem érzi sérelmesnek, hogy dolgoznia kell a pénzért cserébe.
4. A Gárda nem rongálja a vasúti jelzőberendezéseket.
5. A Gárda nem lop vasúti síneket használatban lévő vonalakon.
6. A Gárda nem lincsel meg tiszteletre méltó tanítókat az út szélén.
7. A Gárda nem ad uzsorakamatra kölcsönt.
8. A Gárda nem sz-k nagyáruházak padlójára a vevőszolgálati pult előtt.
9. A Gárda nem irtott ki százmillió embert világszerte.
10. A Gárda nem jár betörni falusi vegyesboltokba.
11. A Gárda nem gyújtja magára a közösségi házat, miközben lopott rézkábelről égeti le a szigetelést.
12. A Gárda nem mondja azt a vele nem egy valláson lévőre, hogy alsóbbrendű faj, akivel szemben minden eszköz megengedett.
13. A Gárda nem gyalázza mások vallását.
14. A Gárda nem lopja el kisnyugdíjasok minden jószágát egyetlen éjszaka alatt.
15. A Gárda nem gyaláz sírokat.
16. A Gárda nem indít háborút szuverén állam ellen hamis hírszerzői jelentések alapján.
18. A Gárda nem gyalázza más népek ősi szimbólumait.
19. A Gárda nem mondja más népre reflexből, hogy "gyűlölködő".
20. A Gárda nem lop temetőben lélekharangot.
21. A Gárda mindenkin segít, és nem állami költségvetésből származó pénzen, hanem saját költségén INGYEN!
22. És nem csak addig rak homokzsákot, míg ott van a MÉDIA!
Ha egyetértesz, terjeszd, hogy aki csak az agymosó cselédmédiából tájékozódik, az is láthassa az igazságot!