Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, meg neked is, majdnem kifelejtettelek
Szerintem ez csak Gyurikának szólt
Miért pont KTM-ben?
Ez GG topic!
Ezért még kapsz Dömééktől...
Legalább a téli takarítást el lehetett végezni
KTM ben gazdag Új Évet és Minden jót!
hello!jó bullert.....jövőre uitt.....
na sziasztok! én megyek, összerakjuk a helyet! Mindenkinek sikerekben gazdag új évet kívánok! Jó szórakozást, érezzétek jól magatokat! Sziasztok.

B.U.É.K
Re GG elt, na én már túléltem egy költöztetést...mi a f*szért kell szilveszterkor költözni, ráadásul a 3.ról...
és nem ment....
jo étvágyat mkinek.viszlát
Nem, otthon volt neki lefoglalva - mondták neki hogy ne menjen vele
ha jol emlékszem voltak egomba vakmerö rendörmotorosok mz150 tipusu akármivel mig baja nem lett az egyiknek.maazsee jol emlékszem?
És az állatokat (ezt most nem az erdészekre értem) állítólag zavarja a motor hangja.Multkor megkérdeztem az őzeket, és azt mondták:őket jobban zavarja a stihlfűrész,és a golyós puska!
á csak tanulmányozták az örsön
Amúgy a "nyáron" az sztem még tavaly lehetett még mert emlékszem hogy a jamboree idején volt neki pont "lefogalalva" a motorja...
Azt tudom...de én azt kérdeztem, hogy a mai láncokkal várós sztorinak mit tudsz a kimeneteléről...
még nyáron elkapták őket, azóta is tart a ramazuri...
természetvédelmi területen, csak engedélyel lehet igénybe venni, még a földutakat is...
De hogy mondjak néhány érdekességet:
büntetnek azért is ha -engedély nélkül- biciklivel, lóval mész be....
Engedélyt kell kérni akkor is, ha pl tanítónő vagy és szeretnéd a huszonpár gyerekete bevinni, megmutatni nekik az erdőt...ja és még perkálni is kell az engedélyért....hát így aztán a büdös életben nem fogja megtanulni a gyerek, mi is az a vörösbegy...
azt+értem hogy akik fát lopnak és nem kevés lét kaszálnak azokat kéne bgatni.nem pedig azokat akik karban tartják a turista utvonalat hogy bene nölje a GAZ
Akkor nemértem...
nem, ez még a multkori volt...
tiltott helyen?magán területen talán?sztem nem