Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez mi kivolt zoli?hol mikor?
szerintem erre rá van öntve a műanyag már...ha belülről nem látszik ...
van is egyik hayeromnak ilyen majd megnézem ..de ezt már fel lehet rakni ....
nekem is alus ufó van ..tök jó....
ütköztem is vele és nem az én kezemet vágta le....el se hajlott pedig komoly ütközet volt...több volt a halott mint a sebesült
dobok a szembejövőről képet...szegénynek oda lett a keze
vannak teszteredmények referenciák nálam kézvédőügyileg
Most egy kicsit égető lett a családi autó vásárlás. Basszameg, szaladgálhatok mint pók a falon.
Majd még szétnézek az Auner katalógusban is...úgyis menni kell Bajára nemsokára, ott meg meghoznak minden Auneres cuccot, 270-el kell beszorozni a katalógusban szereplő árat, és már adják is neked.
Nincs bajom, köszi. Tehetség az volt, csak a szöszkének nem aki az A4-el keresztbe jött át a mackósajton.
Asszem eldobós a verda.
ja kérem nyugatikocsi piros féknyereg..... módos vagy geccc....szia theo

hogy sikerült?...valami nagy kacifánt vagy csak simán nagyobb volt a sebesség mint a tehetség ?

neked bajod ?
tehát olyan mind volt,tudom hogy +van neki még az rmz
ERRŐL mi a véleményed? Meg szabad venni, vagy kuporgassak még aztán, ha jön a jó idő, akkor majd 16-17körül vegyek Acerbist
kivonta magát a forgalomból......nagyjából ennyi .....nem spanol senkivel.....és akkor diplomatikus úriember voltam mint mindíg
Este majdnem kihívtalak tunkolni a csillaghegyi strandhoz
nem cserélte le megvan rmz is........tele van
valami drágább alaminiumosat......azok jók
acerbis...vagy ufo....
de komolyat vegyél mert az olcsó aluminiumos kutyaszarok csak ráhajlanak a kezedre....azoktól még a drágább tiszta műanyagosak között is találni bikábbat......
és legyen ráöntve az aluminiumra a műanyag....ne csak hozzácsavarozva....mert azok se túl jók...sőt
mondjuk a frankókra rá van öntve ez nem lesz baj....
te zoli mivan kaszneral?motorozik még?
hali
jaja... na akkor gyorsan szögeld össze a nem szimpatikusat,hogy ne is lásd na mentem,vár a meló.csőcső
ja valahol láttam már a barmot
Re GG elt! zoozee! Milyen kézvédőt ajánlanál nekem ócccsó pénzért, esetleg, ha tudsz valami használtat az is megfelelne. Előre is köszi
hehe gondoltam,mondta hogy lecseréli a suszkát
ismered orcát?
orca
milyen tibié?
a szentendreibe ?
igaziból most átgondoltam a műhelybe tényleg két szimpatikus ktm van.....a tibié...meg az enyém
ugorjá be hozzám is a boltba ha jössz...az enyém szimpatikus? azt hittem egy pofátlan dög
csak egy a tiéd szimpatikus......meg van itt
andrisénak csak a blokkja van itt...ill. csak a fele
tényleg andris ha megyek ma dobogókő felé.... kuncsorogtam cuccot crf-hez és az miatt mennék arra ...leugrom a főtengelyedért....oda tudod adni..... ha találnak cuccot és kell mennem érte akkor előtte hívlak
mert azt belerakhattam volna már...de mindegy ......

mielőtt elmész a gasgasra találd ki a végső árat így , hogy rossz és alkudunk belőle