szerintem erre rá van öntve a műanyag már...ha belülről nem látszik ...
van is egyik hayeromnak ilyen majd megnézem ..de ezt már fel lehet rakni ....
nekem is alus ufó van ..tök jó....
ütköztem is vele és nem az én kezemet vágta le....el se hajlott pedig komoly ütközet volt...több volt a halott mint a sebesült
dobok a szembejövőről képet...szegénynek oda lett a keze
vannak teszteredmények referenciák nálam kézvédőügyileg
Majd még szétnézek az Auner katalógusban is...úgyis menni kell Bajára nemsokára, ott meg meghoznak minden Auneres cuccot, 270-el kell beszorozni a katalógusban szereplő árat, és már adják is neked.
valami drágább alaminiumosat......azok jók
acerbis...vagy ufo....
de komolyat vegyél mert az olcsó aluminiumos kutyaszarok csak ráhajlanak a kezedre....azoktól még a drágább tiszta műanyagosak között is találni bikábbat......
és legyen ráöntve az aluminiumra a műanyag....ne csak hozzácsavarozva....mert azok se túl jók...sőt
mondjuk a frankókra rá van öntve ez nem lesz baj....
csak egy a tiéd szimpatikus......meg van itt
andrisénak csak a blokkja van itt...ill. csak a fele
tényleg andris ha megyek ma dobogókő felé.... kuncsorogtam cuccot crf-hez és az miatt mennék arra ...leugrom a főtengelyedért....oda tudod adni..... ha találnak cuccot és kell mennem érte akkor előtte hívlak
mert azt belerakhattam volna már...de mindegy ......
mielőtt elmész a gasgasra találd ki a végső árat így , hogy rossz és alkudunk belőle
van is egyik hayeromnak ilyen majd megnézem ..de ezt már fel lehet rakni ....
nekem is alus ufó van ..tök jó....
ütköztem is vele és nem az én kezemet vágta le....el se hajlott pedig komoly ütközet volt...több volt a halott mint a sebesült
dobok a szembejövőről képet...szegénynek oda lett a keze
vannak teszteredmények referenciák nálam kézvédőügyileg
Asszem eldobós a verda.
hogy sikerült?...valami nagy kacifánt vagy csak simán nagyobb volt a sebesség mint a tehetség ?
neked bajod ?
acerbis...vagy ufo....
de komolyat vegyél mert az olcsó aluminiumos kutyaszarok csak ráhajlanak a kezedre....azoktól még a drágább tiszta műanyagosak között is találni bikábbat......
és legyen ráöntve az aluminiumra a műanyag....ne csak hozzácsavarozva....mert azok se túl jók...sőt
mondjuk a frankókra rá van öntve ez nem lesz baj....
andrisénak csak a blokkja van itt...ill. csak a fele
tényleg andris ha megyek ma dobogókő felé.... kuncsorogtam cuccot crf-hez és az miatt mennék arra ...leugrom a főtengelyedért....oda tudod adni..... ha találnak cuccot és kell mennem érte akkor előtte hívlak
mert azt belerakhattam volna már...de mindegy ......
mielőtt elmész a gasgasra találd ki a végső árat így , hogy rossz és alkudunk belőle