Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

punnyadás vaaan...
laár pour lart- Dolák Saly Róbert...
Nézz rá a youtube-on Naftalin Ernő ötlettárára is!
Ja, megnéztem a 199 lives-t...tetszett, csak néha túl érzelgősre vették....ilyen témákat...Isten,stb...
Viszont amikor beadja a dupla szaltót és csak a szívdobogást hallod, az nagyon ütős!
"Keresem azt az intelligens, nyelvvizsgával rendelkező, diplomázott, igényes férfiakat kedvelő Hölgy embertársamat AKI jól leszopna"

Jó hirdetés
kemény,csúszós sztem ncsin bene semmi jó de most ez van ezt kel szeretni viszont a nagy havat azt szeretem
hát elvileg január első hetében össze lesz rakva a dög...
én szeretem a fagyott földet...jobb,mint a homok
az jólesz remélem nem lesz fagy elég szar eza fagyott föld amúgy mostanában zoozee ékkal megyek amikor a környéken járnak
jöhet!
Egyébként meg elvileg januárban fogunk 1x 2x együtt csapatni....
az jólehetett de visszatérve majd úgyisfogod látni h áltam mert lassan lesz annyi vidi h felrakjak egyet sportmotorra
én,amikor csak tehetem...
Amikor az első Erdély-túrámat csináltam a Mikiékkel,akkora csomagom volt az ülésre pókozva,hogy azon ülve mentem végig a 4 napot...
amúyg nagyon ritkán ülök mert szar mandíneres kanyarokban vagy élesebb kanyaokban ülök le meg persze aszfalton
álltam rajta csak hátra hejezkedtem mert nem akartam orral a homokba fúródni nézd meg lejjebb
Állj fel azon a gépen, büdös kölke!
Jani is ezért verte mindig a fejem...fénykoromban...
Most hogy hullócsillag lettem, már nem veri...
Igen, az lesz, én is 130-ra gondoltam hátra, előre van egy 110-es Pilot Powerem, hátra meg majd keresek valamit...
látom!
most összes vidimből kivágtama jó képeket jó móka
noan belejöttél a képkivágásba de faszák!
ez a vége
am második próbálkozásra sikerült első nekifutáskor a puha homok miatt elbasztam
fincsi,,, ,mikor a domb teteje is ilyen....
lenne egy kérdésem a hozzá értőkhöz:

a pirossal bekeretezett beállítási tényező mit is jelent pontosan / mit az a motoron (karburátoron)
a többit tudom (1 : levegő állító csavar 2 : fúvóka 3 : ? 4 : fúvóka)

Válaszokat köszönöm!
másik szögből
és sikerült!
jó8!szeva
neem na joccakát mkinek szasztok