Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szűkös a keret...
Ezt találtad családi autónak? Részvétem szegény autódnak.
Csősapka.
ja de aztán azt kicserélték.kutra emlékszel?hányan mernék megugrani szted?
ja ja emléxem

na lépek a dolgomra majd kicsit később leszek

csőváz
tiéden nagyobb volt a berúgókar
jo pár évi aszem
mentél már ilyennel ?
jóreggelt skyronak nem tudja vki a számát? mert most hívtam a régi számát de vmi nő vette fel
láttam a neten.leányváron árulta a madar gyuszi.eszembe jutott mikor mondtad a mezeinek hogy nem vagy te rendör b+.mindig ránk szoltak emlékszel?forráskut?
komoly ?
pedig a benzint is itta rendesen
mi lett a mostani 500cr-eddel ? azt még itt eladtad lalinak...utána egy annavölgyi srác volt vele tokodon az off road-on....aztán nem láttuk többet.....te láttad ? kinél lehet ?
ugy ugy.több gyertyát evett mint benyot emlékszel menyit hordtam magammal mindig
emlékszem...valamiért leállt az 500 talán megette gyertyát ......és elmaradtál és én mentem vissza érted...és egyik kanyarban összejöttünk.....de ott tényleg jól összefaroltunk....
kiváncsi voltam ja hát ott mákunk volt
na kivel ? hát a hondámmal.....és én is rajta ültem

de ott mákunk volt .....
azt elhiszem bakker,vkivel én is ütkoztem dorog fölött még az rm500
hát gipszbe basztam anyám majdnem egész nyáron utána meg járni tanultam....ma is fáj
az komoly,nem is tudtam
Elég jól viseli. Én már lehet befostam volna. Bár az adrenalin meg a sokk csodákra képes.
hát idén május 4. csobánka bánya....baleset...frontális
csak apróság....nekem két borda.....hét helyen eltört a bal lábam, boka alatt.....
neki meg lejött pár ujja meg húszfelé tört a keze...és még pár zúzódás mindkettőnknek....