Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az faxa mikor ujra kell meszelni kv fözés után két szimpatikus ktm behalok a röhejtöl,amugy szeva
az zsír......az évről annyit , hogy kávéfőző is feladta a harcot az előbb de megmentem mindjárt...csak forró nagyon

emléxem gyerek voltam és faternak kétszer vagy háromszor elugrott a kávéfőző a plafonig.....
ez most nem ugrott sehova....ebből a kv kéreckedett kifelé....
mindjárt főzök másikat
reggelt ! ne holmi hondákat szögeljél...van ott 2 szimpatikus ktm is
papa nyugalom van,remélem jövöre többet megyek egomba,nekem is szar évem volt mint mindig,alvás?korán dölök korán ébredek.fogadalom?minek én már ugysem változok erre a kis idöre minek vmi mocit akarok elvileg+van.piát abbahagytam(meguntam)nagyábol enyi
szia mi a pálya ? nem tudsz aludni? én már szögelek mert felriadtam csak feljöttem kávétfőzni meg kakilni...
rakok össze egy crf-et és nem jutok dűlőre az olajpumpájával....idén lehúzzuk a redőnyt vazze....

hol szilveszterezel ? néha jöhetnél erre
megyünk valószinű föl az erdőbe ...tudod a szokásos endurós buli koccintás.......

várom már a napot kurvára mikor ez a szemét év bezárul.....
aztán reménykedem, hogy jobb lesz a következő...

újévi fogadalom ?
szeva zoli
morgenny
ahoy
szar buli volt ...de ledöntöttük mammutban a karifát
Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek! Mára megyek, viszlát!
szerintem mindkettő...
Hát hogy úgy mondjam, nincs mostanában túl sok szerencsém ezzel a motorozás-dologgal...
A GG több mint egy éve romokban, pénzem nincs megcsinálni, a részleteket meg fizetem..
A KTM-et meg már meséltem...az is épül egy ideje,mindenből faszát kap, erre még csak be sem járathatom...
Sajna ezekben az esetekben van az hogy az ember beleun, nincs pénze folytatni, soha többet nem ül motorra,aztán (meg ha megéri) majd 75 éves korában álmodozik hogy milyen jó lett volna sokat motorozni...de valami mindig közbejött...viszont akkor meg már késő....ráddobják a földet és te még a legalapvetőbb álmaidat sem tudtad valóra váltani....ez van
köszönöm
Melyik hogy nem kap tőmitést, vagy hogy eladja, esetleg az hogy költözik?
ó vaze az szívás
Egyébként jó estét mindenkinek.
Sok szerencsét mindkettőhöz.
Hengerfejhez kell egy gumitömítés (300 ft), de mivel minden csak január 5.-től van nyitva,ezért nem készül...
De most már nem is érdekel,amint kész lesz,eladom...illetve el kell adnom...ugyanis 5 hét múlva költözöm ki külföldre...
oké.9től 5ig vagyok! de ne 9kor és ne 5kor ess be..inkább középtájt
aszem elteszem madam holnapra,joccakát mkinek
akkor ti rokonok vagytok bandival
ÉN egy kdx 200-al vagyok így építgetem egy ideje de sose akar elkészülni most éppen 14-es hidraulika szár kéne a hátsó telóba
már ment is vele.álmában
Na mi van Andris készül már a KTM?
igen, láttam is...meg is beszéltünk egy randit...örülnél ha nagybáttyus lehetnél?