Én új főtengellyel adom el az EXC-t(ha megveszi valaki ebben az életben)...180 volt a felújítás, igaz, hogy dugót nem cseréltünk benne, de a szerelőm azt mondta, hogy még elég sokat el tud menni evvel a dugóval...egyébként 750 irányár, ha érdekel valakit...Rendszámos, 2010-ig műszaki, még be se lett járatva, ja meg még a gyári KTM-es fékbetét sincs bekoptatva amit vettem hozzá
nem azt mondtam hogy nem mész vele 1 métert sem...de ha valaki úgy árulja hogy felújított, 40 üzemórával,azt azért le tudod csekkolni...
Amit vettem KTM-et legutóbb, elfelejtettem megnézni..otthon leszedtem a rezót és akkor láttam csak hogy milyen a dugó: hosszanti irénybn kb 1-1.5 mm mély barázdák voltak benne...
Nos, ha legalább lekapod a rezót,akkor az ilyen, kb 120ezer ft-os meglepetésektől megkíméled magad...
De igen,az tény hogy sok az olyan kisember,akinek 10 forint sincs a zsebében, fingja nincs a motorokról, de eljön és végigfikázza a vasadat...
öszintén urak,felujitok egy motort dugu fö tengö stb,ugy adod el hogy nem mentél vele egy métert sem?az duma!és lehet bármelyik ujj alkatrész anyaghibás nem?vevö elviszi motor beszarik,most akko mivan?ezzel azt akartam érzékeltetni hogy tök m1 milyet veszel,fortuna kell a johoz sztem
Persze nem a levétel a gond...csak ugye 10böl szerinted mennyi a komoly vevő amugy 100% hogy hiába az uj/jó dugó/henger biztos menne a kötekedés/okoskodás(hiába jó állapot..tudod alkudózó világ ez..)Tudom mert tapasztalatom van bőven.....
Egyébként:
-újrafestett váz
-Yamaha Fehér álltal felújított hátsó teló
-TELJESEN felújított blokk(csapágyak, szimeringek,főtengely,hajtókar,dugó,henger)
-új lánckerékszett (CZ lánc, Steel alu lánckerék)
-új üléshuzat
-Renthal twinwall kormány
-2004-es idomszett
-új hátsó gumi
-egyedi matricázás
Amit vettem KTM-et legutóbb, elfelejtettem megnézni..otthon leszedtem a rezót és akkor láttam csak hogy milyen a dugó: hosszanti irénybn kb 1-1.5 mm mély barázdák voltak benne...
Nos, ha legalább lekapod a rezót,akkor az ilyen, kb 120ezer ft-os meglepetésektől megkíméled magad...
De igen,az tény hogy sok az olyan kisember,akinek 10 forint sincs a zsebében, fingja nincs a motorokról, de eljön és végigfikázza a vasadat...