Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

haly
én most mentem crossozni hellotok!
jo nektek
29-én megyünk Mélykútra crossozni egyet, szerintem le fog fagyni még a lábkörmünk is, de azért akinek van kedve jöjjön
nem árt ha közben bedöntöd földig, és adsz egy teligázt is,,
XLZX TABLETTA BOLTJA
Kis víz segítségével bort is árulunk
tablettás?
GD az egyszerü mind a faék.eltekered jobbra majd balra a kormányt és már fordul is szivesen máskoris
Karácsony után nulla a forgalom...mindenki elverte a pénzt
bor
mit árulsz?karácsonyfát?az gáz
Nálam a nyomaték igazából kurvára nem számít, én kanyarodni szeretek (illetve szeretnék végre megtanulni)
155 ezret kéne árulnunk..eddig van egy 10es
Nem nagyon nézegettem azóta, de akkoriban nem sok rendszámos EXC-t árultak ebben az árkategóriában...leinformálhatót meg főleg nem.
Amúgy a fő részekkel nincs komolyabb baj, az apróságok nagy részét meg így is-úgy is cseréltem/átalakítottam volna...ettől függetlenül most már biztos vagyok benne hogy várnom kellett volna a vásárlással kb. a múlt hónapig...de hát ki láthatta ezt előre
szar ügy,nálunk a szobában jo idö van
szendre,bogdányi street
van egy srácnak aki jár ki velűnk romcsiba, szerintem nagyon jo verda,, brutális nyomaték alulrol, mindig indul ,és nem forr meg, egyszoval jo kis verda,,
hol?
Egyébként jó vétel volt az EXC, mert ahogy olvasgatom a fórumot elég sok nyűgje van...
hideg vaaaaan
eladtam,
Mondjuk túl sok krosszmotort nem próbáltam, de amikkel mentem azok közül egyedül az YZ426F-ről nem tudtam volna elképzelni hogy lehetne vele endurozni (és még az is lehet hogy csak az az egy konkrét darab volt szarul beállítva)...mondjuk az igaz hogy a KX450F-ről még az én gyengécske tudásommal is érezni hogy nagyon-nagyon jó motor - ennek ellenére észrevehetően rosszabbul fordul pl. mint az én roskatag EXC-m...
hogy hogy nincs triál?
szeva , hideg van és nincs triál motorom,,
Dani a kx 450f a ritka kivételek közé tartozik,,