Nem nagyon nézegettem azóta, de akkoriban nem sok rendszámos EXC-t árultak ebben az árkategóriában...leinformálhatót meg főleg nem.
Amúgy a fő részekkel nincs komolyabb baj, az apróságok nagy részét meg így is-úgy is cseréltem/átalakítottam volna...ettől függetlenül most már biztos vagyok benne hogy várnom kellett volna a vásárlással kb. a múlt hónapig...de hát ki láthatta ezt előre
van egy srácnak aki jár ki velűnk romcsiba, szerintem nagyon jo verda,, brutális nyomaték alulrol, mindig indul ,és nem forr meg, egyszoval jo kis verda,,
Mondjuk túl sok krosszmotort nem próbáltam, de amikkel mentem azok közül egyedül az YZ426F-ről nem tudtam volna elképzelni hogy lehetne vele endurozni (és még az is lehet hogy csak az az egy konkrét darab volt szarul beállítva)...mondjuk az igaz hogy a KX450F-ről még az én gyengécske tudásommal is érezni hogy nagyon-nagyon jó motor - ennek ellenére észrevehetően rosszabbul fordul pl. mint az én roskatag EXC-m...
Kis víz segítségével bort is árulunk
Amúgy a fő részekkel nincs komolyabb baj, az apróságok nagy részét meg így is-úgy is cseréltem/átalakítottam volna...ettől függetlenül most már biztos vagyok benne hogy várnom kellett volna a vásárlással kb. a múlt hónapig...de hát ki láthatta ezt előre