Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Imi!
elküldtem a srácnak ezt a képet és ő is ugyan ezt mondta,hogy nem bizots h párhuzamosan van a földel!
hát szerintem is felejtős mert elég nagyot durranhatott ha a vége így néz ki...
látom o ringes
Tessék ne képzelődj.
eltudom képzelni
háát meglátod milyen lánc volt nem a spray miatt lett ez
nem a motor a hibás.nem volt fagyálo a láncon sztem igyjár aki sporol a fagyálos lánc sprével
jah...szerencse,h lassan mentünk,,,,,30-40kb...benya kevés volt amiatt....
akkor ugy is mondhatnánk hogy meg sétáltattad a motorod vagy a motorod sétáltatott meg téged.
Mindegy a végeredmény a lényeg.
kell kell,ami is szépen sütött a nap
hurrá kell a friss levegö
megalol,a láncom elszakadt tisztelettel jelentem,,,,,toltam a gépet2.5km-t
jelentem a keco tiszta
Vigyázz sehol nem szeretik az ősszinte embereket.
sztem is
ezektöl a ghost rider-es videoktol herotom van,, a legnagyobb bajom az velűk hogy más autoban utazo családok életét is veszélyeztetik nem kicsit, mert ennél a temponál ( 300 km/h ) hiába nézi be a rést ahol elbujik, ha egy autos pont abban a másodpercben tűkörbe néz és esetleg még segiteni is akar neki hogy valamerre huzodjon, addigra a motoros már nem tud korrigálni, és ha az auto abba az irányba mozdul amerre a motoros benézte a rést akkor kész az eksön,,,,,,
az pedig már már szánalmas hogy a közel két tonnás volvo kombit ugy hagyja ott ahogy akarja a 160 kilos, és 180 loerős motorral,, ehhez egy jobb csuklo kell ,semmi más,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
űhh megjöttem.....naon hideg van.......póló meg protektoring.......geci a nagy fasz vok.......
szeva proff.odafagy a legelöhöz
szép napot kiviszem a kecském a szomszédok örömőre.....
Ha valaki még nem látta volna: GhostRider5 - Back To Basics
aki tud az tud
Megjárja
mandinerhez fék teligáz kell,de te azt irtad kanyarodni akarsz +tanulni
Pont ezt akartam mondani hogy egy ilyesmihez sztem elég kevés lesz ha csak tekergetem a kormányt