Hát ott szinte minden van igaz valamikor március környékén voltam személyesen.De a srác akivel beszéltem 10 perc után totál ugy beszélt velem mintha haverok lennénk.Meg nem az volt neki az első hogy rád sózon minden szart.Én elég korrektnek nézem őket.
Első sárvédő EXC-re (is) való (1-el újabb évjárattól már ilyen volt gyárilag), üléshuzat meg simán lehet gyári. Amúgy a hátsó sárvédő se gyári már (98-01 évjáratokon ezüst a hátsórész), de egy 10+ éves terepmotoron ez asszem teljesen természetes...kézvédő látszik hogy valamikor volt rajta, csak gondolom azt külön akarják eladni...berúgókar érdekesen áll rajta, azt érdemes megnézni hogy mi a stájsz vele mert 2x ezer ha újat kell venni...amúgy így képről nem néz ki rosszul sztem...
Hát ők kintről hordják a vasakat.Asszem németből.Úgy hogy lehet nem csak egy blokk felet adna hanem párban.
Vettem már tőlük még a kawához cuccot elég korrektnek tünik a srác.
Hát ha érdekel a véleményem:
Bármilyen hihetetlen, de az az ultraocsmány hátsó lámpa gyári...
Viszont üléshuzat és első sárvédő (valszínű LC4-esé)csrélve lett...
Viszont kár volt a felnit összegányolni...az viszont nem jó jel, ha valaki baszik kézvédőt és telóharisnyát+műanyag védőt felrakni...
De a fentiek másodlagos dolgok...
Ha jót akarsz magadnak, vétel előtt SZEDD LE A REZÓT ÉS NÉZD MEG A DUGÓT!
Igazából ez az egyetlen és legbiztosabb módja annak hogy meglásd, széthajtották-e...
A blokkfélről csak annyit, hogyha az ürge ad egy darab blokkfelet, azzal szart sem érsz, ugyanis ezek párban számozottak....egy felet egy másikkal nem tudsz üsszerakni...illetve igen, de abszolút nem tanácsos...(kérdezd meg Zoozee-t)
Még annyit hogyha új dugó kell + hengert kell javízani, esetleg a 380-as méret nem túl szerencsés...asszem 2001-ig gyártották...
Egyenesben nagyon tudom húzni neki Egyébként még nagyon sok van ebben a gépben, na meg persze bennem is...nagyon sok idő lenne még mire ki tudnám motorozni az EC-t
Nyál csorgás beindult 1000-el
Vettem már tőlük még a kawához cuccot elég korrektnek tünik a srác.
Bármilyen hihetetlen, de az az ultraocsmány hátsó lámpa gyári...
Viszont üléshuzat és első sárvédő (valszínű LC4-esé)csrélve lett...
Viszont kár volt a felnit összegányolni...az viszont nem jó jel, ha valaki baszik kézvédőt és telóharisnyát+műanyag védőt felrakni...
De a fentiek másodlagos dolgok...
Ha jót akarsz magadnak, vétel előtt SZEDD LE A REZÓT ÉS NÉZD MEG A DUGÓT!
Igazából ez az egyetlen és legbiztosabb módja annak hogy meglásd, széthajtották-e...
A blokkfélről csak annyit, hogyha az ürge ad egy darab blokkfelet, azzal szart sem érsz, ugyanis ezek párban számozottak....egy felet egy másikkal nem tudsz üsszerakni...illetve igen, de abszolút nem tanácsos...(kérdezd meg Zoozee-t)
Még annyit hogyha új dugó kell + hengert kell javízani, esetleg a 380-as méret nem túl szerencsés...asszem 2001-ig gyártották...