Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is.Ezért nem akarok 125-öt. Mert azt se tudnám kimotorozni de egy nagyobbal jobban lehet föld úton tempózni. A bányába meg max csak 1-es be motoroznák.
És már kimotorozod a gépet?
Alföldi gyerek vagyok
Attól függ hol használja a paraszt mert ha az alföldön lakik és 5 kilóméteren keresztül akasztja a gázt,és a végén mondja hogy kimotorozza a gépet, akkor kapok agyvírzíst....
Hát ebbe végül is igazad van.
Akármit szétlehet hajtani
Csak nézek egy 380-ast repedt blokkfélel de adná a srác a jó blokkfelet is mennyi gond lehet vele.Egy 380-ast nagyon nem lehet szét hajtani nem?
sajnos eladó lesz...faszom...fél évig építettem,azért hogy rá se ülhessek...
aktív vagyok...viszont 10 dolgot töltök egyszerre...illetve most szüneteltetem őket, és most fek is ment 50-re...
üdv!

köszi, eladó, ha valakit érdekel
a majdnem szomszéd mit jelent?
igen...
Miért?
Eladó lesz...
Az számít, hogy aktív vagy passzív vagy-e(megnyitod az uTorrentet aztán, ha alul középen piros a kör, akkor sajnos passzív vagy, ha zöld, akkor mákod van és aktív). Ahhoz, hogy aktív legyél portot kell nyitni a routeren.
Le is jött
koszi skYro
Andris a te kötömöd 300-as?
98.6%
Hát nekem 40-110 között ugrál de általában 40 körül mindig hozza...bár sztem sokat számít az is h nem rég raktam újra a gépet és gyorsabban meg jobban kapcsolódik...
hát nekem most 19-el jön...az kevés?
Elég.
Szerintetek 2-es alulemez elég a blokkvédőhöz?
jó gépek..... itt lkt-k voltak,,,,,tökéletesen megfeleltek mindenhol,,,,,a hegyekbe is szépet alakítanakKamaz..
Először én is azt töltöttem letöltöttem belőle vagy 1.1%-ot
aztán belineklte ezt és akkor kezdtem tölteni de nagyon gyászosan jön
33.5...
na jó, de én nemrég kezdtem letölteni...
Skyro elsőre a DVD verziót linkelte be, én azt kezdtem el tölteni...
62%
Egy ilyennel neki indulnál a nagy világnak?