Olivér, nekem a 199 lives letöltésénél azt írja ki a torrent letöltőm hogy:
"one more file exceed the filesystem limit, these files cannot be saved prperly. Do you want to continue?"
Ok, tudok angolul, ez kb annyit jelent hogy több file is meghaladja a filesystem határt...
Csak nem tudom értelmezni, ez annyit jelenthet hogy a letöltőprogit át kéne állítani, mert nem tud letölteni ekkora file-t?
HELP, VALAKI!
hu de jót motoroztunk
Megpróbáltuk a Hidi Tibi féle felugrós siratót ami Döménél van fent
egyértelmű volt hogy nem megyek fel, DE még soha nem egy kerekeztem siratón
olajcsere lesz a mocin de a Motorex gear oil-ból 1dl -rel kevesebb van gondoltam ráöntök az Ipone Box 2 Syntetic váltóolajból. Szerintetek nem gáz ? Most ne azt a 2600 Ft -os liter árat nézzétek mert van mind2ből és el kell használni. Ez mind a kettő váltóolaj és mind a kettő 10w-30 szintetikus.
megkaptam a kormányról a képeket....
Renthal 28mm-es
sztetek?
Ja ilyet már én is csináltam csak kb 40-el mindjárt el is tőrt a könyököm.
én most egy sima avit szedek
innen
utorrent 161 goldenpack
5gb helyed van?
5gb helyed van?
"one more file exceed the filesystem limit, these files cannot be saved prperly. Do you want to continue?"
Ok, tudok angolul, ez kb annyit jelent hogy több file is meghaladja a filesystem határt...
Csak nem tudom értelmezni, ez annyit jelenthet hogy a letöltőprogit át kéne állítani, mert nem tud letölteni ekkora file-t?
HELP, VALAKI!
Megpróbáltuk a Hidi Tibi féle felugrós siratót ami Döménél van fent
egyértelmű volt hogy nem megyek fel, DE még soha nem egy kerekeztem siratón
Amúgy re GG elt!
ez, hogy hallatszik, látszódik, érződik feléd?
olajcsere lesz a mocin de a Motorex gear oil-ból 1dl -rel kevesebb van gondoltam ráöntök az Ipone Box 2 Syntetic váltóolajból. Szerintetek nem gáz ? Most ne azt a 2600 Ft -os liter árat nézzétek mert van mind2ből és el kell használni. Ez mind a kettő váltóolaj és mind a kettő 10w-30 szintetikus.