Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi is középsuliba hülyéskedtünkvele asszem3.ban,,,
és beszartál?
na, kinek, mit hozott az öreg piroscsuhás?
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem számít, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hűlyeökn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlküél oalvsahtóa szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

ez mókás
ha még motoron!
de ez kocsi volt
mondjuk olyan enduros helyek vannak hogy beszarás
motoron?
Megjöttem
557KM Szlovákiában
Ez simán idióta
nem rossz...."nem vak, bátor!"
http://uk.youtube.com/watch?v=...
az tény hogy ennyiért veszel egy másik motort..
De a te döntésed: vagy veszel egy 2t gépet,aminek a blokkfelújítása (hajtókar, dugó, csapágyak) kb 70-80ezer, vagy veszel egy 4t gépet,aminek már jóval több lesz...(szelepek, csapágyak, szimeringek,dugó, vezlánc, hajtókar...)
Mindenki maga dönti el,amikor motort választ...
Az biztos hogyha egyszer megint endurót veszek és ne adj isten 4T-t,akkor az karbis lesz...
naja.ez a baj elmebeteg vagyok düvillel gurultam ma... 80nál még ment keresztbe de faternak ne szóljatok
Most akkor nemirom ide mit gondolok a tipusrol . . Amugy annyiért veszek 1komplettet...
mivel a gasgas EC 450 FSE-nél a veztengely a hnegrfejben fut (és mivel nekem a veztengely szétdarálta a hengerfejet) ezért a komplett hengerfej 460ezer forint.
Bontottan nincs, mivel eleve az országban alig van belőle. (jó, nem 1-2 db, de nem is annyi mint pl Suzuki DRZ)
Akkor kéne még hozzá vezlánc, hajtókar, dugó, csapágyak, egy komplett olajpumpa...Ezekből egy sincs bontott, meg hát gondolod hogy nem rakok bele egy bontott dugót, hajtókart vagy láncot hogy aztán szétbassza a felújított blokkot..
A nikacilos (fasz tudja hogy írják) henger felújítása 60ezer forint...
Ugy ehogy hamar megvan az a 8 kiló?
Na azért az az összeg kicsit sok,annál ritkább motorhoz is olcsobb(és van..)+kizártnak tartom hogy nincs hozzá használt/bontott/kintröl stb....
kijönnél te vele most is, ahogyan én téged ismerlek!
ha nagyon kell persze van pénz...de inkább ésszerű próbálok lenni...és most ugyebár amúgy sincs szezon.persze brümmögtetném a garázsban.de szezonra csak kész lesz.....
te is várnál, ha nem akarnál kicsengetni 8 kilót...
Az én Gasgas-omra is 860ezret mondtak a hőn szeretett CSiki-begében...Vártam, most úgy néz ki hogy töredékéből meglesz...aki csóró az ne válogasson! (ezt most magamra értem, nem tudom hogy Gyurikának mennyi lóvéja van)
Különben is, a mi Gyurink tudja hogy csípem a búráját...csak mi szeretjük szivatni egymást...
szia!
reggel 7-ig még műsorban vagyok...
Na de ennyit vár Akármilyen különc motor ennyit nemvárnék rá!( csak halkan megjegyzem szerintem blokkcsere lesz a vége,mert sok a variálás vele...)De nelegyen igazam....
Szevasztok mindenki és Rámbó Andris Elolvadt a hó...
chevy, választhatott: vagy vár és akkor ugyan kivonja a gépet egy időre a forgalomból, vagy nem vár, beviszi egy szervízbe, de akkor otthagy érte kb 800ezer forintot....
csak neked, csak most: elől 21-es, hátul 19-es gumi van...
U versenyzök a kilátobol beszarok a röhejtöl.szasz munkás barátom
Sziasztok.xlzx még mindig nincsen kész?Te én biztos adnék 1 határidőt(ha másnem magamnak)amennyit még várok rá,aztán ha nincsen kész biztos beletennék 1 komplett blokkot....