Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi
majd hnap kiderül h milyen sérülés van rajt...
felhívtam a srácot azt kivettem a szavaiból h nem igen ért a cuccokhoz,mert gonoltam h merevítő nélküli akkor 28-as.Kérdeztem tőle hány mm elkezdi nem tudom most így fejből h hány mm
Három fiúgyermekkel a hátam mögött nem utálhatom... de a bocskor tele van vele bőven
Én sem szeretem, tegnap éjszaka arra ébredtem, hogy hánynom kell halászlétgrillcsirkéttöltöttkáposztátsüteményt.
Ma nem fexem le
Te is? Akkor nem én vagyok egyedül Grincs
Nekem nem sikerült elhajlítani az SC-n, pedig estem vele jópárat, egyet még aszfalton is.
4000-ért teljesen jó, ilyen 20-30e-be mennek újonnan a Magurák...
én nem unom....én utálom...
Szóval jóestét mindenkinek, aki már unja a karácsonyt
Faisst-nak igaza van...jobb új kormányt venni...mert látszólag semmi baja, megjön postán,kifizeted,aztán mikor felraktad, érzed hogy az egyik kezed előrébb van,mint a másik...szar érzés...
Ha mást nem, Pazzaz-t kapsz már 8-ért...aranyszinűt, ezüstöt,kéket,vagy bronz színűt....
hm...
Hát jah majd hnap küld róla képet h mekkora sérülés van rajt....mert pl volt Kiscsukának is ha jól emlékszem azonn éppen hogy csak volt vmi és nem volt hajolva...
majd hnap ha lessz kép berakom és a szakértők megmondják
nem, itt távolsági rekordot ugranak...
Ez az:
vazz...nem...lehet hogy mégis Magura....
De lényegében mindegy,kb ugyanolyanok...szerintem...
4000-ért nem drága,ha nem hajlott...de valszeg hajlott, ha esett vele
5ös nekem is megvan
jackass hm...
ugye ez nem az aminek az a képe hogy egy bevásárlókosárba gurulnak?
ne vegyél sérült kormány banyek....
vegyél accel-t..olcsó..és annyira nem is szar...nekem legalább is bírja a motoron
kormány 11+7 az átalakító
Igen, 28-as és Renthal
attól függ mekkorát esel vele
Oksa!
Köszönöm!
Megvan a nitro circus 5, meg egy új Jackass film pastranával....ha kell...
Aha köszi LC4-en volt azt mondta a srác meg h van rajt vmi csúszásnyom az eggyik végén,majd hnap küld képet kiváncsi vagyok mennyire sérült... mennyire hajlanak könnyen ezek?
4000 Ft-t mondott rá
holnap rá érsz akkor?
renthal
Szép jó estét
Valszeg Magura, de lehet Renthal vagy Naken is.
Erőt egészséget!
Itt is jónapot
asszem Renthal!