Köszi
majd hnap kiderül h milyen sérülés van rajt...
felhívtam a srácot azt kivettem a szavaiból h nem igen ért a cuccokhoz,mert gonoltam h merevítő nélküli akkor 28-as.Kérdeztem tőle hány mm elkezdi nem tudom most így fejből h hány mm
Nekem nem sikerült elhajlítani az SC-n, pedig estem vele jópárat, egyet még aszfalton is.
4000-ért teljesen jó, ilyen 20-30e-be mennek újonnan a Magurák...
Faisst-nak igaza van...jobb új kormányt venni...mert látszólag semmi baja, megjön postán,kifizeted,aztán mikor felraktad, érzed hogy az egyik kezed előrébb van,mint a másik...szar érzés...
Ha mást nem, Pazzaz-t kapsz már 8-ért...aranyszinűt, ezüstöt,kéket,vagy bronz színűt....
Hát jah majd hnap küld róla képet h mekkora sérülés van rajt....mert pl volt Kiscsukának is ha jól emlékszem azonn éppen hogy csak volt vmi és nem volt hajolva...
majd hnap ha lessz kép berakom és a szakértők megmondják
vazz...nem...lehet hogy mégis Magura....
De lényegében mindegy,kb ugyanolyanok...szerintem...
4000-ért nem drága,ha nem hajlott...de valszeg hajlott, ha esett vele
Aha köszi LC4-en volt azt mondta a srác meg h van rajt vmi csúszásnyom az eggyik végén,majd hnap küld képet kiváncsi vagyok mennyire sérült... mennyire hajlanak könnyen ezek?
4000 Ft-t mondott rá
majd hnap kiderül h milyen sérülés van rajt...
felhívtam a srácot azt kivettem a szavaiból h nem igen ért a cuccokhoz,mert gonoltam h merevítő nélküli akkor 28-as.Kérdeztem tőle hány mm elkezdi nem tudom most így fejből h hány mm