Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na neeeeeeeeeeeee!
jóh a kép!
zoozee vetit a kévézoba a csajoknak sztem
jo napot proff,nevetés tárgya?
kimostam a menyust
ugy ugy meg porvédök is kellenek
Ugyis kikell szedni mert ugye párban szokás cserélni(főleg ha a másik megadta magát)huu azok aztán betudnak rohadni rendesen
hali azt tudom,de ezek nem gyáriak sztem mert a bal oldalit néztem és nincs rajta semmi,meg ki sem jön majd elviszem du aztán kinyomatom belöle,meg nem az enyém a lo csak itt van aztán néha ütöm meg nálam szart be ez van
Sziasztok.Kerékcsapágy álltalában mindkét oldal ugyanaz a méret
hüle mérni énis tudok,szombaton voltam csak a jobb oldali összetört
Le van előlegezve, tehát nézegetem és nem mehetek vele. . .
Majd valamikor egyszer lesz másik. . .
utánanézek .....de tolómérővel körbeméred ...belsőátmérő X külsőátmérő X szélesség ...akkor a csapágyboltban adnak is rögtön...de elég ha magaddalviszed a boltba.....ott nyomják fejből ahogy ránéz a paraszt

de azért megnézem neked a számát

mennél motorozni ?
mindjárt leszek csak lemegyek az irodába
andris majd jövöre
zpli.kéne nekem elsö kerékcspágy méret cr250 2001,szétkaptam tegnap de nem találok rajta számot.
hát legalábbis addig maradj életben, míg összerakjuk a blokkomat...
ne bazírozzatok a halálomra kurvák .....annyira nem vagyok beteg csak edith piaf-os hangom van

aloha amúgy.....mi a zsír ?
szia ch! tegnap pendültünk egyet tokod dorog tengelyen kicsit baszakodtunk itt-ott....
jött kiscsuka is velünk koptatni a hegyet/találkoztunk menet közbe és kérdeztem hova valósi vagy ..ő mondta csolnoki...akkor mondom ismerlek vazze és nem is köszönsz ? aztán elcsaltuk magunkkal nehogy unatkozzon.....jó volt habár csak kicsit kőrözgettünk meg picit felmenőztünk, de hamar sötétedett.......de megismételjük......

kiscsuka ügyes gyerek de ne mondjátok neki mert elszáll és már esni nem is fog......
már felébresztettem...
Beteg szegény..olyan edith Piaf-os hangja volt a telefonban...
szép jo reggelt és napot mkinek!zoozee ébresztö
jo reggelt
most komolyan: miért nyúltam volna ÉN a TE motorodhoz?
Még a végén elbaszok rajta valamit....
Arra nem volt idő hogy a sajátomat összerakjam...ráadásul szerelés közben derült ki hogy a főtengelyem nincs rendesen összenyomva...1x elvittem ugye pestre megcsináltatni, majd felvittem Esztergomba, most visszamentem Esztergomba, lehoztam, visszaviszem Pestre, elhozom, majd visszaviszem Esztergomba...szerinted?
Már-már én is ott tartok hogy fogom az egészet és leviszem a MÉH-telepre...(egyszer már megtettem egy Ladával)
Fasz kivan...
Arról nem beszélve hogy bő 1 hónap múlva utazom ki, tehát már csak motorozni sem fogok tudni vele nagyon...
morGGen
Mindig csak benézel aranyra...
alvós banda...most hogy enyém az arany,akkor megyek is...csőcső
meghaltatok?