Hát, elvileg hétvégente császkálok a kicsikével.... persze csak az ország határain belűl...
Be kéne hangolni a futóművét, mert katasztrófális! Nem sikerül beállítanom egyenlőre.... idegesítő
GD, én az enyémet kevlárbol csináltattam, és ugy raktam fel hogy van az a joféle paplanosan vart kipufogo tömő höállo anyag, na avval elötte kibéleltem a védöt, és ugy rá a kipufogora,
az elsö pár motorozás után még rögtön az elsö kanyar után a rezon még megpuhult a cucc, de utána kikeményedik,,,,
Karbonból van, azt látom egyedül is, a kérdés az az hogy milyen gyantával van elkészítve, mert amit én csináltam a sajátomra az megrogyott mint a parasztgatya...
Jah, augusztusban költöztünk át békásról, CS-B szomszédságból
Ez már saját
A terv 2009-re a WR450-EXC250-EC250-EC300-DR-Z400E pentagrammából fog kialakulni. 2005 utáni legyen, rencámos és kurva olcsó. Először ugyanis autócsere következik tavaszra, majd ha marad pénz, akkor lehet valami.
Ha nem lesz rá, veszek egy pitet bohóckodni, befér az autóba is. Persze, szívesen mennék mindenhova, csak így gáz. Pedig már kész a Csakk Norrisz híd is, pikk-pakk át lehet menni csobánkára
Be kéne hangolni a futóművét, mert katasztrófális! Nem sikerül beállítanom egyenlőre.... idegesítő
az elsö pár motorozás után még rögtön az elsö kanyar után a rezon még megpuhult a cucc, de utána kikeményedik,,,,
Havrinak ment szét a lába?
Hullár laci mesélt valamit. . .
majd ma megpróbálom felrakni
Ezzel még az Erzberget is megynyerik, Zé szerint persze nem én.
Ez már saját
A terv 2009-re a WR450-EXC250-EC250-EC300-DR-Z400E pentagrammából fog kialakulni. 2005 utáni legyen, rencámos és kurva olcsó. Először ugyanis autócsere következik tavaszra, majd ha marad pénz, akkor lehet valami.
Ha nem lesz rá, veszek egy pitet bohóckodni, befér az autóba is. Persze, szívesen mennék mindenhova, csak így gáz. Pedig már kész a Csakk Norrisz híd is, pikk-pakk át lehet menni csobánkára
Van vmi motor tervbe véve a közeljövőben?