Ez olyan gyűrűtöréses vagy ilyesmi balesetnek hangzik, nem megragadásnak.
Hasonlóval két esetben találkoztam eddig:
-ETZ-ben felújítást követően VALAHOGY a hajtókar felső tűgörgői közül 1-2 görgő bennmaradt a blokkban, amit bejáratás közben felszippantott a felömlőn keresztül a motor, fent jól összetörte, majd a dugó és a henger fala közé szorult, amitől megragadt az egész, egy kis darabot meg a hengerfejbe vert.
-Gyártási hibás gyújtógyertya elektródája LETÖRT, és az szépen csörgött kicsit, majd szintén a henger-dugó közé szorult
de kinnt a semmi közepén! feltólni a dombokon még! Egyik srácra rá volt köttve a spanifer aztán úgy húzott YZ-F el
szerencse, hogy jöttek még és segítettek!
jah és szerintem a dugó (ha nem hazudott a gyerek, hogy nála nem volt dugózva) akkor 2 és fél éves minimum
amúgy meg szerintem nyaral
Párhozamos síkok...
Ez olyan gyűrűtöréses vagy ilyesmi balesetnek hangzik, nem megragadásnak.
Hasonlóval két esetben találkoztam eddig:
-ETZ-ben felújítást követően VALAHOGY a hajtókar felső tűgörgői közül 1-2 görgő bennmaradt a blokkban, amit bejáratás közben felszippantott a felömlőn keresztül a motor, fent jól összetörte, majd a dugó és a henger fala közé szorult, amitől megragadt az egész, egy kis darabot meg a hengerfejbe vert.
-Gyártási hibás gyújtógyertya elektródája LETÖRT, és az szépen csörgött kicsit, majd szintén a henger-dugó közé szorult
amúgymeg tudom hól lakik
hengert meg fúrni kell...az meg pár1000 huf
mit le írtál az mennyivel könnyít meg engem?
meg kb 1 órán át tóltuk_mondjuk meleg van/volt_ de nemhiszem sajnos!
árnyékba próbáltam de semmi! _persze nem rögtön
de kinnt a semmi közepén! feltólni a dombokon még! Egyik srácra rá volt köttve a spanifer aztán úgy húzott YZ-F el
szerencse, hogy jöttek még és segítettek!
Beállt a blokkom