Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gratula
nem sajnálod?
mi lessz helyette?
Bizony
És a Janinak is!
Jó estét mindenkinek!
sikerült eladnod a gépet?
No kérem...motortalan genya lettem...

Zozi, neked írtam méltet!
Nem jöttök le halasra...pesttől 150km, aztán motorozhatnátok velem egyet tanulnék pár fogást az öregektől
estét minden csiklónak!
Zoozee, motorozunk augusztus végén?
Mikori és milyen Gas Gas ez?
Zsír képek.
van másfél méteres bor torony...feldugom a seggedbe
A cicók betámadták a motoromat (:
1x felboritottunk 1széfet volt vagy 4-500kg 4en nemtudtuk visszaállitani a talpára,még szerencse hogy a kövezett folyosón csuszott Na kb-azota kerülöm a költöztetést erősen Csak darus,targoncás,hátfalas,csörlös vagy ha volt ho-rukk mellettem melot csináltam..
Nem ez a fő profil, csak most jól jött nekem ez a kis maszekpénz Apa mesélte, hogy 1x vittek széfet a 2.ról...5en tudták csak levinni, az szép lehetett.
Persze majd beesik 1 panel x-edik emelet,liftbe semminemfér 3ajtos szétszedhetetlen szekrény,francia ágy meg millio kacat esetleg párszáz kilos széf Na onantól nemfogod szeretni
Theo, te beteg vagy
Hűha, akkor figyelj oda, mert felhasaltatnak a pultra, megszórnak hátulról homokkal meg aprókaviccsal, asz hívják Rocco-t.
Nem volt vészes...első két körben ovit költöztettem, 3.ban meg az ovi garázsában lévő italraktárt Nem nagyon voltak nehéz dolgok, meg nem kellett a 4.re felmenni a zongorákért
ugrott az ipod ugrott minden
fuj kurva apeh ellenorok vannak
Hogy én ezeket a költöztetéseket hogy utáltam(lom)
Na jó már teis 1-böl a fuzött kerekekre gondolsz(voltám neked is sima ulu ) Lassan apránként is meglehet csinálni ám...
Na megjöttem, elég fasza volt 3at kellett fordulni...kaptam kaját meg italt meg jégkrémet is+fizetést is...szóval megérte
2-3kilo siman as atalakitas
Igy hirtelen http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=114849 de biztos vanmég...Na persze ha faragásnál maximalista vagy akkor drága az átépités..