Én a hobbisták táborát erősítem...mondjuk most 500nál lesz olajcsere. És mit ajánlasz bele? GRO van neki előírva gyárilag, de azt hanyagolnám...sehol nem lehet kapni a közelben. Van most itthon KTM-be való Motorex olajam...váltó is meg motor is, az gondolom, hogy jó lesz bele, de ha van jobb, amit belerakhatok, akkor ne tartsd magadban
megyek is mert már csak ez van ami nagyon s.o.s. a garázsban...aztán pihizhetek ....
persze van itt még egy kínai robogó megint ...ami azért megint nagy okosság lesz.....
abban sincs ezer kilométer és a szervíz nem tud vele mit kezdeni...csak úgy, hogy új blokkot meg mindent rak bele milliókert... aztán ezek itt kötnek ki ... de megszoktam oldani őket...gondolom azért hozzák ide ezeket a szemeteket.....hagyom magam rábeszélni ....meg kihívásként kezelem .....és tanulok belőle mindíg ...na nem a szakmát hanem azt, hogy ezt se szabadott volna beengednem ide
na majd leszek.....remélem a videót is fel tudom tölteni lassan amikor is gyurika gépével hasítok felfelé csobánkán a siratón....
de mostmár , hogy összeállt így könnyű lesz vele baszakodni legközelebb....
meg szerintem egy dugócsere fog következni nemsokára aztán megint jó lesz sokáig
hát a fogaskerekek, váltó , kuplung meg főtengely,henger, minden olyan mintha új lenne, meg az egyik fele a blokknak......csak a bal oldalába az összes csavart meg kiálló aluminium merevítőket, bordákat,levágta lánc meg összkúrt mindent(ha nincs ilyen jó szőrben a blokkod többi része nem lett volna érdemes ezt műteni ).... ez mikor kész volt akkor vettem észre , hogy a kuplung alatti olajpumpádat is levágta a lánc mikor ott átfordult....na ezt kellett szerezni ennek megcsinálni a házát ...meg kiszedni csavarokat amik beletörtek...és akkor már szét kellett teljesen dobni a blokkot , hogy lehessen hegeszteni , marni, fúrni, faragni...meg nemutolsósorban kimosni a spént belőle.....
aztán a tömítésekkel szoptam be......de úgytűnik okés minden... mindjárt felakasztom magam
ááá ...rendesek örülnek amúgy , hogy segíteni tudnak
csak az a baj ezzel is , hogy sokszor siettetni se tudom őket mert szívességből csinálnak dolgokat...kifizetni ők se engedik...
de volt bajság elég majd elmesélem...
nincs...van a busz,de azt fater nem adja oda senkinek,az már kuriózum kb futót leeht kölcsönözni már 2ezerért,csak kell hozzá vonóhorgos kocsi,de az nincs nekünk .
Zozi,akkor majd bemutatkozom az emberek hogy köszönöm szépen
pénz nem kell....
azon röhögtem egy haverommal , hogy ezt ingyen kell, hogy csináljam mert kifizetni nem lehet úgyse az ilyet...
csak kellett hozzá ihlet az alkatrészeken kívül......de nem csak nekem mert ez teammunka is volt .......
besegített a környék esztergályosa és marósa is .....már bizalmatlanul engednek be a műhelyükbe...kérdezik, hogy ugye nem a szupermotyóhoz esztergálunk blokkot megint ?
amúgy megyek vissza mert kajaszünetet tartottam...meg ruhacserét mert rámdőlt a fáradtolaj...épp vinnék el leadni és összeborogattam mert volt vagy 10 badellában leeresztegetve cucc..
legalább nem fog rozsdálni a mosógép
na..asszem megoldódott a hétvégém....
haverom nem jön...szóval egyedül kéne lemennem...és nem biztos hogy be tudnám nyelni a közel 20 ropis benzinköltséget...feltéve ha sikerülne találnom valami járművet...
Bratyómék Üllőre költöztek. . .
Ha NORMÁLIS (nem MOL) minőségű olajat használsz bármilyen márka jó.
motorexel használom én is enyémet és még nem szólt érte hogy nem izlik...
Van aki 3 hetente, van aki 3 havonta cserél olajat.
Előbbi versenyző, utóbbi hobbista.
persze van itt még egy kínai robogó megint ...ami azért megint nagy okosság lesz.....
abban sincs ezer kilométer és a szervíz nem tud vele mit kezdeni...csak úgy, hogy új blokkot meg mindent rak bele milliókert... aztán ezek itt kötnek ki ... de megszoktam oldani őket...gondolom azért hozzák ide ezeket a szemeteket.....hagyom magam rábeszélni ....meg kihívásként kezelem .....és tanulok belőle mindíg ...na nem a szakmát hanem azt, hogy ezt se szabadott volna beengednem ide
na majd leszek.....remélem a videót is fel tudom tölteni lassan amikor is gyurika gépével hasítok felfelé csobánkán a siratón....
540sxs...ennyi
http://www.kepesmotor.hu/ktm/i
...
meg szerintem egy dugócsere fog következni nemsokára aztán megint jó lesz sokáig
aztán a tömítésekkel szoptam be......de úgytűnik okés minden... mindjárt felakasztom magam
csak az a baj ezzel is , hogy sokszor siettetni se tudom őket mert szívességből csinálnak dolgokat...kifizetni ők se engedik...
de volt bajság elég majd elmesélem...
futót azt tudok 2 ropiért/nap...
de horgos autó az nincs...rádásul egyik ismerősömnek sincs...
Zozi,akkor majd bemutatkozom az emberek hogy köszönöm szépen
nektek nincs valami olyan cuccotok,amibe beférne a motorom és kölcsön is adnátok?
azon röhögtem egy haverommal , hogy ezt ingyen kell, hogy csináljam mert kifizetni nem lehet úgyse az ilyet...
csak kellett hozzá ihlet az alkatrészeken kívül......de nem csak nekem mert ez teammunka is volt .......
besegített a környék esztergályosa és marósa is .....már bizalmatlanul engednek be a műhelyükbe...kérdezik, hogy ugye nem a szupermotyóhoz esztergálunk blokkot megint ?
amúgy megyek vissza mert kajaszünetet tartottam...meg ruhacserét mert rámdőlt a fáradtolaj...épp vinnék el leadni és összeborogattam mert volt vagy 10 badellában leeresztegetve cucc..
legalább nem fog rozsdálni a mosógép
haverom nem jön...szóval egyedül kéne lemennem...és nem biztos hogy be tudnám nyelni a közel 20 ropis benzinköltséget...feltéve ha sikerülne találnom valami járművet...