Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a Repsol az Apriliához nagyon nem jött be, de a Gas Gas attól még szeretheti
Hétvégén voltam felétek!
Bratyómék Üllőre költöztek. . .
Én Repsollal megyek, mert azt forgalmazzuk. . .
Ha NORMÁLIS (nem MOL) minőségű olajat használsz bármilyen márka jó.
OK, köszi, akkor maradok ennél a márkánál...mennék már összesarazni az új hebo ruhát, de még esik
csá-csá
motorexel használom én is enyémet és még nem szólt érte hogy nem izlik...
a motorex bőven jó
Én a hobbisták táborát erősítem...mondjuk most 500nál lesz olajcsere. És mit ajánlasz bele? GRO van neki előírva gyárilag, de azt hanyagolnám...sehol nem lehet kapni a közelben. Van most itthon KTM-be való Motorex olajam...váltó is meg motor is, az gondolom, hogy jó lesz bele, de ha van jobb, amit belerakhatok, akkor ne tartsd magadban
Ez a használattól függ. . .
Van aki 3 hetente, van aki 3 havonta cserél olajat.
Előbbi versenyző, utóbbi hobbista.
Ja meg, ha nem túl nagy kérés, akkor a szervízintervallumait is leírnád, ha megkérhetlek? Ezer köszi
megyek is mert már csak ez van ami nagyon s.o.s. a garázsban...aztán pihizhetek ....
persze van itt még egy kínai robogó megint ...ami azért megint nagy okosság lesz.....
abban sincs ezer kilométer és a szervíz nem tud vele mit kezdeni...csak úgy, hogy új blokkot meg mindent rak bele milliókert... aztán ezek itt kötnek ki ... de megszoktam oldani őket...gondolom azért hozzák ide ezeket a szemeteket.....hagyom magam rábeszélni ....meg kihívásként kezelem .....és tanulok belőle mindíg ...na nem a szakmát hanem azt, hogy ezt se szabadott volna beengednem ide

na majd leszek.....remélem a videót is fel tudom tölteni lassan amikor is gyurika gépével hasítok felfelé csobánkán a siratón....
Az már 200km Ami elég sok...
ennél bazdmeg szerintem semmilyen cross nem megy durvábban...
540sxs...ennyi
http://www.kepesmotor.hu/ktm/i
...
de mostmár , hogy összeállt így könnyű lesz vele baszakodni legközelebb....
meg szerintem egy dugócsere fog következni nemsokára aztán megint jó lesz sokáig
asszem többet nem fogod elvállalni ezt a szuperszopás gépnek a szervízelését
hát a fogaskerekek, váltó , kuplung meg főtengely,henger, minden olyan mintha új lenne, meg az egyik fele a blokknak......csak a bal oldalába az összes csavart meg kiálló aluminium merevítőket, bordákat,levágta lánc meg összkúrt mindent(ha nincs ilyen jó szőrben a blokkod többi része nem lett volna érdemes ezt műteni ).... ez mikor kész volt akkor vettem észre , hogy a kuplung alatti olajpumpádat is levágta a lánc mikor ott átfordult....na ezt kellett szerezni ennek megcsinálni a házát ...meg kiszedni csavarokat amik beletörtek...és akkor már szét kellett teljesen dobni a blokkot , hogy lehessen hegeszteni , marni, fúrni, faragni...meg nemutolsósorban kimosni a spént belőle.....
aztán a tömítésekkel szoptam be......de úgytűnik okés minden... mindjárt felakasztom magam
csak még írtad hogy milyen patent alul a blokk...akkor mit kellett ennyit baszogatni? hülye motorok
oké....már motorozhatnékom van rendesen elszoktam tőle majd visszaszokok
ááá ...rendesek örülnek amúgy , hogy segíteni tudnak

csak az a baj ezzel is , hogy sokszor siettetni se tudom őket mert szívességből csinálnak dolgokat...kifizetni ők se engedik...
de volt bajság elég majd elmesélem...
oksa..
futót azt tudok 2 ropiért/nap...
de horgos autó az nincs...rádásul egyik ismerősömnek sincs...
nincs...van a busz,de azt fater nem adja oda senkinek,az már kuriózum kb futót leeht kölcsönözni már 2ezerért,csak kell hozzá vonóhorgos kocsi,de az nincs nekünk .

Zozi,akkor majd bemutatkozom az emberek hogy köszönöm szépen
van egy kibaszottnagy nejlonzacskójuk ...abba belefér és biztos oda is adják
gyuri
nektek nincs valami olyan cuccotok,amibe beférne a motorom és kölcsön is adnátok?
én még nem tudom hogy hova megyek szombaton...de ha minden igaz már motorozom
pénz nem kell....
azon röhögtem egy haverommal , hogy ezt ingyen kell, hogy csináljam mert kifizetni nem lehet úgyse az ilyet...
csak kellett hozzá ihlet az alkatrészeken kívül......de nem csak nekem mert ez teammunka is volt .......
besegített a környék esztergályosa és marósa is .....már bizalmatlanul engednek be a műhelyükbe...kérdezik, hogy ugye nem a szupermotyóhoz esztergálunk blokkot megint ?

amúgy megyek vissza mert kajaszünetet tartottam...meg ruhacserét mert rámdőlt a fáradtolaj...épp vinnék el leadni és összeborogattam mert volt vagy 10 badellában leeresztegetve cucc..
legalább nem fog rozsdálni a mosógép
na..asszem megoldódott a hétvégém....
haverom nem jön...szóval egyedül kéne lemennem...és nem biztos hogy be tudnám nyelni a közel 20 ropis benzinköltséget...feltéve ha sikerülne találnom valami járművet...