Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha csak pályázásra használod akkor valóban...de ha távolságot is le kell küzdened, akkor már rögtön nem mindegy, hány kilométert tudsz megtenni egy tanknyi benzinnel...
Már rég vehettél volna motort, de maximalista vagy...úgy vettem észre, hogy a te igényeidnek inkább egy új motor felelne meg..csak ugye az 2,5x annyi, mint a használt
wow

ez nagyon siralmas
Ha motorozásról van szó, szerintem leszarható a fogyasztás. . .
Én nem fogyasztásra megyek. . .
1 éve nyertem
Fel eve csak a duvillel voltam

Mindkettő amit láttam rendszámos volt...az egyiket előttem szedték szét Ócsán (beszámították egy új EXC-R-be), tényleg rendben volt a gép...mondjuk el is vitték 1-2 hónapon belül...
Rendszám nélkül Az enyémen 2010ig van műszaki...motorikusan tökéletes...van benne egy 900-1000km-es dugó, avval se lesz gond egy ideig, de igazából mindenki a saját gépét fényezni, hogy az a legjobb...el kell jönni és megnézni, akkor kiderül minden, gondolom vagy már annyira tapasztalt, hogy megérzed messziről a szar motor szagát
mi az a motorozás
Az eléggé határeset lesz árban...nagyon patent állapotú 2003-as 200-asokat lehet kapni kereskedésben 750 körül...
Én 2kor indulok A hétvégén bejáratom a GG aztán olajat lecserélem benne...még egy 100km finom motorozás, aztán megnézzük mit tud a jószág
fasza Ido van, jo lenne motorozni
Igen, de egy bibi van, hogy 29kw van a forgalmiban, bár ez valószínű, hogy neked nem jelent problémát...gondolom A megvan már
Ez milyen évjárat? 2004?
830irányárra fogom kirakni(én annyiért vettem, nem titok), aztán majd meglátjuk lesz-e rá kereslet...akár szétszedve is meg lehet nézni a blokkot...nem árulok zsákbamacskát
Amúgy mennyiért akarod eladni ha elkészül?
Akkor lehet hogy erre emlékeztem...
Az használt volt, és végül nem passzolt, de az 20ezer lett volna
Amúgy németországba lenne vacsi új 75ezerért, de meg kéne rendelni meg 400km-re onnan van az ismerős szóval az oda-vissza mindjárt 800, úgy meg már ugyan ott van az ember szinte
1x mintha írtál volna olyat hogy faterod beszélt valami emberrel aki tudott volna 50-60e körül...de lehet hogy rosszul emléxek
Zoozee mester ígérte, hogy megnézi, de nyaralni vannak az ombrek, szóval marad ez, de még ez is olcsóbb, mint a hivatalos KTM ár
Exc-vel el lehet járni 5literrel is meg 9-10el is...csak csuklófüggő
Nem úgy volt hogy lesz valahonnan feleennyiért
Ma megrendeltem a komplett gyári főtengelyt az exc-be...108ezer
Hát ja, ebből a szempontból a 4T nagyon durván rulezik...