Ha csak pályázásra használod akkor valóban...de ha távolságot is le kell küzdened, akkor már rögtön nem mindegy, hány kilométert tudsz megtenni egy tanknyi benzinnel...
Már rég vehettél volna motort, de maximalista vagy...úgy vettem észre, hogy a te igényeidnek inkább egy új motor felelne meg..csak ugye az 2,5x annyi, mint a használt
Mindkettő amit láttam rendszámos volt...az egyiket előttem szedték szét Ócsán (beszámították egy új EXC-R-be), tényleg rendben volt a gép...mondjuk el is vitték 1-2 hónapon belül...
Rendszám nélkül Az enyémen 2010ig van műszaki...motorikusan tökéletes...van benne egy 900-1000km-es dugó, avval se lesz gond egy ideig, de igazából mindenki a saját gépét fényezni, hogy az a legjobb...el kell jönni és megnézni, akkor kiderül minden, gondolom vagy már annyira tapasztalt, hogy megérzed messziről a szar motor szagát
830irányárra fogom kirakni(én annyiért vettem, nem titok), aztán majd meglátjuk lesz-e rá kereslet...akár szétszedve is meg lehet nézni a blokkot...nem árulok zsákbamacskát
Amúgy németországba lenne vacsi új 75ezerért, de meg kéne rendelni meg 400km-re onnan van az ismerős szóval az oda-vissza mindjárt 800, úgy meg már ugyan ott van az ember szinte
ez nagyon siralmas
Én nem fogyasztásra megyek. . .
Mindkettő amit láttam rendszámos volt...az egyiket előttem szedték szét Ócsán (beszámították egy új EXC-R-be), tényleg rendben volt a gép...mondjuk el is vitték 1-2 hónapon belül...