Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

annyiert nincs papiros. Atfaragni nem akarom,sokszor dragabb es szarabb mint a gyari.mostani sen gyari sm es vannak gondok vele...
Szia(sztok)Vegyél endrut 5-600körül kapsz pl-KTM 2-300ccm(csak mert hogy a ktm-nél maradj ) aztán átfaragod..
miért kell felválltva keverni?
hajj de jo h nekem mar nem kell kevergetni.Habar gondolkodtan h visszaulok 2tere.lehet olcsobb a szerviz.csak 7 kilobol nem kapni normalis smet.meg most elvileg jo lesz a ktm
1-40 1-50 felváltva
Na mi a bre van? Fater mar Sirokon,en dolgozom
Na egy 10perc múlva indulok életem első költöztetésére
Amúgy meg azt a motorexet rakom bele amit a KTMbe is...karburálásról meg nem tudok nyilatkozni...ahhoz se értek, de valószínű sok neki az 1:35 vagy az én kezem nem elég fürge Már folyik le a kipuff alján az olaj
Hát, hogy a bátba ne lehetne Tegnap rendeltem meg a főtengelyt és aszondták kb 1 hét...de most a szerelőm se veszi fel a telefont, de ha itthon lenne szétszedve is meg lehetne nézni a blokkot...aztán meg lehet nézni, hogy nem zsákbamacska az a motor
morgen mehetek dolgozni

sutyerák mit járatod a lovadat ennyire ? jó az már.....ha meg szét kell esnie akkor szétfog függetlenül a kilométertől.....a blokk nem látja a kilométerórát
amúgy nem lesz semmi baja.....ezek vagy felrobbannnak az első öt percben vagy soha nem lesz bajuk...
rendes olajat tegyél bele és ha jól be van karburálva akkor örökös mint a szegénység ...persze ha hűtővíz is van benne ....
akkor nyelezheted nem áll meg
a telefonszámodat megadnám egy srácnak ......ha lehet ......mert potenciális vevő a ktm-re
Kezd összeállni a kép Te vagy a főnök, van egy feleséged meg egy 9 éves lányod Grat hozzájuk
hola,
árány... vagy hogy is van ez? ha még nem aludtam nem jár?
ezek a fránya pókerpartyik....

Döme jössz akkor vasárnap errefelé? ha igen pontositsunk már légyszi
A fönök lánya 9 éves! Kedvesem válaszolt. Éppen Szegeden vagyunk, most jöttünk a Szabadtéri Játékok egyik előadásáról. Hétfőn visszatérek és jelentkezem!
megjöttem faluból vagyis falunapokról
Még 18km és be van járatva a szerelmem
üdv, bocs, csak el kellett mennem füvetvágni, költöztetni, pakolni, mert hát holnap hajnalban go to Bükkszék...

a kérdésedre válaszolva: a gép teljesen rendben van, patent,mint egy 1195 km-er motor viszont kb. 2 hónapja hirdetem és 1 valaki érdeklődött komolyan az is cserélni akart... mindenkinek kell az a kibaszott rendszám a kibaszott hitel miatt... kérdem én: mi a fasznak akar az ember 8 kilóéért motort hitelre? akkor inkább ne vegyen!
sajnos a Gas Gas után nem kapkodnak, pedig aki egy kicsit is ért a motorokhoz és megnézné az enyémet, akkor a foncsoron kívül nemhiszem, hogy találna mást....
Nem is tudtam, hogy nem te fogsz válaszolni a kérdéseimre...na mind1, bár most kicsit hülyén érzem magam, mert egy személyes hangvételű levelet írtam, amire a főnök lánya? válaszolt
Na megjöttem a motorozásból...én mondom ez a 2. legjobb testedzés
Sok a haver.( holigaz)
Ami göncön történik göncön is marad.
jah úgy könnyű ha valaki alkohol érzékeny
Ja, úgy könnyű
szerintem én is lemegyek oda
szinte sose kerül pénzbe....