Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szabad tudni, hogy miért ilyen olcsó? Mondjuk, ha lenne rajtam rendszám, akkor 1misire ki lehetne rakni
loppom 1etterem netet full jo
kemény enduro terepen mérve
egy észrevétel a volt és jelenlegi bringáim között:

2006-os EXC 450: 6l/100km
2005-ös EC 250: 7,5l/100km
2005-ös Honda CRF 250x: 4,5l/100km
125-ös krosszom nem volt ugyan, csak endurom (EXC) de az egyáltalán nem fogyasztott olyan borzasztó sokat (5,5-8,5 között)...
szerintem ha crosst vennék az is fogyasztana mint állat de anyit biztos ne fog mint egy 125 ös
És veszel mellé egy benzinkutat is
de ha nem találok jó motort akkor marad ez és tuningolni fogom vmi hasnlóra mint az a bizonyos 500 as erelyű 300 as
ja múltkor lementem pályára és visszahúz a szivem meg azért is mert már kicsit fosok kimenni erdőbe szinte mindig találkozok nívás emberekkel akik nem annyira szeretnek és nem hiányzik egy motor elkobzás
Mész ugrabugrálni?
valakinek nincs véletlenül valami jóálapotú 250 es 2t cross amit elcserélne 300ec re? lehetőleg 2002 nél ne legyen öregebb és lehetőleg japán legyen
sziasztok!

igen, nekem van a motoromon, de az aunerből is lehet rendelni vagy a parillánál...

az idomok amiket én néztem:

első légterelők (elefántfülek): 7000 RMC
oldalsó idomok: 6500 universalmotor

a parillánál is vannak cuccok...
de ha esetleg lenne ilyen lehullott valakinél akkor azokat én is felvásárolnám...továbbá még mindig keresek első foncsort vagy lámpaidomot, rövid kipufogó dobot...

ja meg eladó a verdám:
http://www.kepesmotor.hu/gasga... - 8 kilóért is odaadom, vagy extrák nélkül 780-ért...
Imi888 motorján volt.
Akkor most mondhatok bármilyen árat. . .
Ja és köszi

Motormann árai:
A kérdezett idomok árai:

Sárvédő elöl - 4900Ft (piros és kék színben rendelhető)
Sárvédő hátul - 5200Ft (piros és kék színben rendelhető)
Légterelők - 9100Ft (piros és kék színben rendelhető)
Oldalidomok - 9100Ft (fehér színben)
Villaszárvédők - 5200Ft (fekete, piros és kék színben rendelhető)

de csak szeptemberben lesz rendelhető mert nyaral az olaszországi muki
Még tudod mi jutott eszembe amire régóta ácsingózok...egy kipuffvédő...asszem a rezonátorra rakják(talán ez a neve) Valakinek a Gas Gasán láttam itt a fórumon
Megkaptam a mailt!
Megnézem és jelzek!
Reggelt!
Akkor nagyjából jók Neked a gyári beállítások.
Viszont egy magasító szerintem jó lenne. . .
hella
szewa ronis!
hájj evribádi szánsáj bárbi,
jo reggelt gázos népek,,
jó reggelt
168-9 jobb napjaimon 170, hozzá 55-60kiló, attól függ mit ettem meg volt-e székletürítés