Jajjj, de flancos lett valaki........ezt a dumát meg honnan vetted Te hegyivadász? Ja tudom, a múltkor az egyik Van-Damme filmben is ezt hallottam.........biztos onnan írtad ki
Morgen mindenkinek!
Sajnos szegény Lacink nagy hévvel akart munkába indulni, de az SM akkuja kicsit betegeskedett neki!
De sebaj, már úton van hozzám és kap egy zsír új akkut a kis szépségébe
Sziasztok!
GasGas Sm450.Döme az ajándékhoz feltétel:min. 5év Légió, vagy 2 hét all inclusive üdülés Lanu-ban (Korzika) . Jani a motor csudi jóóó, egész este a garázsban brummogtattam . Most meg megyek melózni a motorral. Mindenkinek szép napot....
szokott adni,igaz nem sokat de ma vettem tőlük láncsprayt...faszom uccsó 2 pizza teljesen szétment így 2200 ftot én álltam...ma tankoltam 3ezerért,csajomra is költöttem,stb stb ma kb 8ezer minuszba vagyok
ne 2 és 6 között rendeljetek mert az a halálom,Laci most már másodszor baszta fel az agyam h itthon voltam nyugiba és akkor csöng a telefonom, hogy off road...
Andris! Gyere be dél körül, mert kaptál ajándékot Korzikáról a legújabb GasGas család tagtól!
Ő egyébként egy SM 450-el nyomul ezentúl, ma adtam át neki és tök jó volt hallani a plazaban amikor a szentendrein elindul közepes gázzal! csak úgy döbörgött minden
Hamarosan Ő is itt lesz a fórumon köztünk!
még kellenek gumik meg telók...de már nem akarok rá költnei most pont 550be vagyok,kibaszott sok! faternak lesz most vmi lóvé,dlt eladjuk,vesz 1 choppert na mind1,a lényeg hogy azt mondta hogy kezdhetek gondolkodni hogy mit szeretnék jövőre! mert hogy most nincs értelme még 1 25ösnek inkább megcsináljuk a telókat,vagy nézek bontóban valamit,ez így most tiszta jó! na megyek meló van...sziasztok
Sose leszel ilyen jóképű, mint én!
Sajnos szegény Lacink nagy hévvel akart munkába indulni, de az SM akkuja kicsit betegeskedett neki!
De sebaj, már úton van hozzám és kap egy zsír új akkut a kis szépségébe
Bienvenue ici, chez nous!
Felicitacion pour ta nouvelle moto!
Alors, elle marche bien?
GasGas Sm450.Döme az ajándékhoz feltétel:min. 5év Légió, vagy 2 hét all inclusive üdülés Lanu-ban (Korzika) . Jani a motor csudi jóóó, egész este a garázsban brummogtattam . Most meg megyek melózni a motorral. Mindenkinek szép napot....
Azután 3/4 5-kor egy pizzát. . .
És legalább adott borravalót az a sóher?
Köszi a Fantát! Legközelebb én hívlak meg Téged!
Csak nem egy ex-kollega?
Jó, holnap mindenképpen beugrom...
Ő egyébként egy SM 450-el nyomul ezentúl, ma adtam át neki és tök jó volt hallani a plazaban amikor a szentendrein elindul közepes gázzal! csak úgy döbörgött minden
Hamarosan Ő is itt lesz a fórumon köztünk!
Ez a jó hozzáállás....csak így tovább!