szervezetről annyit , hogy szerintem a "szép beszédet" kellene erőltetni mindkét fél részéről ........ nagy dolgokra képes az ember ha akar .............nem kéne az erőszak amit kezdésnek választottak a zöldek a husángokkal kötelekkel stb./nem biztos ,hogy nyerésre állnának/.........mondtam is nekik ha már szépek nem vagytok hülyék ne legyetek!
ma is meló...nicns bent a szakács,kész szopás lesz ha beindul,akkor nagyon nagy hajtás lesz....tegnap is az volt bazze...esete 2 óra alatt kiszórtam 24 pizzát de legalább tegnap összejött 8 pénz,igaz ebből alig maradt meg vmi mert tankoltam meg vettem olajat,mondjuk nem kéne 1 napra számolnom,de nem állok neki lebontogatni napokra...
SM=sadomazo?
125 évesen?
szervezetről annyit , hogy szerintem a "szép beszédet" kellene erőltetni mindkét fél részéről ........ nagy dolgokra képes az ember ha akar .............nem kéne az erőszak amit kezdésnek választottak a zöldek a husángokkal kötelekkel stb./nem biztos ,hogy nyerésre állnának/.........mondtam is nekik ha már szépek nem vagytok hülyék ne legyetek!
Esetleg ügyvéd. . .
kíváncsi vagyok mit mond 1 ombudsman
Ha lesz szervezet/szövetség, én benne vagyok. . .
lépjünk ill. tömörüljünk........
amúgy jó reggelit!
jó munkásember vagy Gyurika!
Mindenki magából indul ki. . .
Én is sűrűn fexem a motor mellé/alá, de azért amit Te művelsz. . .
Vigyázz, össze ne törd Erdélyig..
7végén remélem már az új sárkányparipával mehetek gyakorolni. . .