nem ártana...ráadásul ugyanaz a felfogatása mint a mostaninak a mostani grimeca,de ugyanazt tudja mint a 2 dugós brembo... meg ugye elől fémfékcsövem van
Az egészet úgy képzeld el, hogy:
Van egy endúród,
Szerzel bele krossz elektronikát,
Veszel kerekeket,
Féket, láncot lánckerékkel,
Főfékhengert,
Hátsó rugóstagot,
Első sárvédőt.
Asszem ennyi, de lehet, hogy kihagytam valamit. . .
krosszgépet SM-re?!?!?!
Az érdekes lenne..kiváncsi lennék, hány percet bírna ki egy krosszblokk, utcán, nyélen....
Szerintem jó esetben akár fél napot is mehetnél vele, mielőtt dugót cserélnél....
A váltoról nem is beszélve(krosszgépeknél egy fokozattal kevesebb van)
Gyerekeeeeeeeek!
A krossz az korssz, az enduró meg az SM megint más.....
kérnénk kölcsön az erdészettől lefoglalt gépeket és cserébe reklámoznánk őket matricákkal a gépeken!
mondjuk vadhús és tüzifa egyhelyen olcsóért vagy valami ilyesmi szlogeneket nyomatnánk rá a gépekre
SZEWASZTOK !
a versenyzőknek gratulálok a helyezésekhez ...jani te meg pihenj verseny előtt !
vagy vegyél fel egy jó pilótát /mondjuk engem/ aki hozza neked a tuti bajnokságot!
Utolsó információim szerint a Supermoto szett kb 330000Ft-ba kerül.
Mielőtt a szívedhez kapsz, tudtommal ez tartalmazza a Brembo féket is főfékhengerrel együtt. . .
De olcsóbban is megy, ha találsz sportmotor kereket ami hasonló. Pl.CBR Honda. . .
Köszi szépen! Látom elégé benne vagy ezekbe nadolgokban...
és jobb lett vagy rosszabb lett az átrendezés? vagy lényegtelen h 2002 vagy 2006?
Jó lenne ah találnék használtat de alig van gasgas használtan is...
Van egy endúród,
Szerzel bele krossz elektronikát,
Veszel kerekeket,
Féket, láncot lánckerékkel,
Főfékhengert,
Hátsó rugóstagot,
Első sárvédőt.
Asszem ennyi, de lehet, hogy kihagytam valamit. . .
Az érdekes lenne..kiváncsi lennék, hány percet bírna ki egy krosszblokk, utcán, nyélen....
Szerintem jó esetben akár fél napot is mehetnél vele, mielőtt dugót cserélnél....
A váltoról nem is beszélve(krosszgépeknél egy fokozattal kevesebb van)
Gyerekeeeeeeeek!
A krossz az korssz, az enduró meg az SM megint más.....
...de úgy IMÁDOK szerelni!
mondjuk vadhús és tüzifa egyhelyen olcsóért vagy valami ilyesmi szlogeneket nyomatnánk rá a gépekre
a versenyzőknek gratulálok a helyezésekhez ...jani te meg pihenj verseny előtt !
vagy vegyél fel egy jó pilótát /mondjuk engem/ aki hozza neked a tuti bajnokságot!
Mielőtt a szívedhez kapsz, tudtommal ez tartalmazza a Brembo féket is főfékhengerrel együtt. . .
De olcsóbban is megy, ha találsz sportmotor kereket ami hasonló. Pl.CBR Honda. . .
és jobb lett vagy rosszabb lett az átrendezés? vagy lényegtelen h 2002 vagy 2006?
Jó lenne ah találnék használtat de alig van gasgas használtan is...
Krossz átalakítása smre minimim mennyibe kerülne?