Aha értem! Köszi! Bár nemhiszem h újat kaphatnék... elnézve az árát...
mert msot veszünk új autót meg ilyesmi.... Szóval valami más megoldást kell keresni....
MI a külömbség a 2003as és a 2006os 450esnél?
Amiről beszéltem, csak új motorra érvényes.
A forgalombahelyezés/ vizsgáztatás stb a fojtott állapotban történik, ezért 19KW.
Amennyiben utána levizsgázol, kiszerelésre kerülhetnek a korlátozások és HAJRÁ! ! !
Nah beszéltem faterral a motordolgot! (450es SMet) Fater támogat.... nem si kérdés persze h muter NEM Mondjuk gondoltam... De valahoyg ráfogom venni!
És akkor hogy működik ez a 19kWos dolog? a forgalmiban ez van oszt csőőőő ? vagy még nincs is benne? HA mondju kaforgalmiban mit tom én 30kW van akkor azt átíratni pl 20kW ra azt hogy lehet megoldani? és kb mennyi FT-ból?
Ujjé!
A héten kész lesz a kicsike, megyek is Ákosékkal, oszt csapatok egy istenit csütörtökön!
Siratókat már kerülöm, nehéz megállni, de nem akarok már a gépre költeni Erdély előtt...
JNIKÁÁÁÁÁÁM!JŐVŐ HÓNAPBAN MEGYÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNK!
Én most Erdély előtt 10w50-et rakok bele, biztos ami biztos..de tovább nem spirázom a dolgot..
Egyébként a gyár is is 10w50-et ajánl...benne van a gyári szervízkönyvben.
nem akarnék belepofázni, de 10w40-el is tökéletesen megy...Beer Gabi szerint prüszköl, de az enyémen még így is alig tudok rajtamaradni a siratókon..
Jó,jó...minnél jpobb,annál jobb...mondják, de szerintem tulzásba sem kell vinni a dolgot...
Sok, álltalam nagyra becsült endurós használ 10w40-et és még nem volt vele gond....
3200/liter.
Kb6-800Km a ciklus, a használattól függ. . .
Majd kitapasztalod . . .
Holnap leírom pontosan a mennyiséget, valamint a paramétereket.
Használd egészséggel és óvatosan!
Az a helyzet,hogy most vettem a mocit.Csak kezdésnek szeretném leszervizelni.Nem tudom mennyi időnként kell cserélni,ez lett volna a másik kérdésem.Mennyi nálatok az olaj ára?
Szeretnék kérni egy kis segtséget.Van egy GasGas FSE 450 SM 2003-as motorom,az a kérdésem,hogy milyen olaj kell bele és mennyi?Szintetikus gondolom,de milyen specifikációt kell tudnia?Mi a gyári olaj hozzá,és milyen viszkozitású?Mobil 1 olajban van egy M14T full szintetikus olaj 15W50 viszkozitással.Beletehetem azt?Előre is köszi a választ.
mert msot veszünk új autót meg ilyesmi.... Szóval valami más megoldást kell keresni....
MI a külömbség a 2003as és a 2006os 450esnél?