kérdés,,: nem tud valamelyikötök valami igazán jo állapotu 2t-motort, ami még jo árban is van, ismerösöm akar venni valamit,,,125-ös feletti legyen olyan öt -hatszázig,
eszembe nem jutott telefonálni, mondom minek, olyan fekete volt az ég arra is, gondoltam biztos haza mentek már,,, beszivtam, egész délután itthon unatkoztam,,
'Reggelt!
Hűű nagyon király volt, maradt jó pár megmászatlan felmenő, de majd legközelebb én leszek a jobb
jaja megtaláltuk alagutat is, viz mondjuk most nem volt benne, csak a vége felé kezdett iszapolódni, viszont azt nem mondtad az alagút után nem sokkal milyen bazi meredek felfelén lehet csak visszajutni, ott mókáztunk egy darabig mire feltornáztuk magunk
de összességében nagyon fain volt, megyünk még ide az tuti
ilyet már mi is beszoptunk régen mikor még nem volt mobil....
múltkor meg annyira telefonáltunk , hogy hol nem esik és mentünk egész délelőtt az esővel együtt annak reményében , hogy ott már nem esik de ott még nem esett csak mikor odaértünk nyakunkba az esővel...és követett...szarrá áztunk....másik irányba kellett volna indulnunk és akkor 200 méter múlva kiértünk volna belőle..
ugyanezt a kört csinálták meg mögöttünk haverok egy óra különbséggel ők meg már poroltak.....
szóval mobil ide mobil oda ...ki lehet cigizni az időjárást
szombaton nagyon jot mentem inotánál a baglyason, megmásztam az összes sziklát, sokáig ott voltam jol elfáradtam, vasárnap viszont rendesen beszopatott az idöjárás, fél tizenkettökor indultam volna, moci az autoban, erre leszakad az esö, mint állat, ugyhogy űltem a teraszon és néztem az esöt,, aztán este átmentem haverhoz grillpartyara, és ott mesélte hogy ök egész nap ott voltak a bányában fekete volt az ég mint állat de egy szem esö sem esett, pedig innen pár kilométerre van a hely,,
ne basszál atis ...azta k....életbe...jobbulást atillám.....majd meglátogatlak ha kórházba leszel mert szombaton én is ott leszek.....
mi volt rádőltél? hát vazze , hogy ránk jár a rúd mostanában....jól kiszopogatjuk a faszt manapság...tiszta rokkantak vagyunk...már vagy tizen nyalogatjuk a sebeinket ...
ccm pedig 200... 250 ...300.... vagy van feső határ?