Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Emberek!
Mi volt Erzbergen?
felőlem rádobhatjuk
holnap jösz erre?
most látogassál meg mert ha nem elmondatom veled azt hogy "Kelemen Anna neve hasonlít Kelemen Andrisra"
jó csak vágod,tudott volna menni egy sávval arrébb is..mert nem volt ott senki,itt arról volt szó, hogy ő kijön direkt elénk mert ő a nagy magyar faszszopó.ennyi.
jó csak azt hittem hogy beszéltél vele
Zoozee, asszem kész a henger+dugó!
Holnap dobhatjuk fel a blokkra?
te is állandóan motorozol...szerelsz...
Na azért itt álljunk meg egy picit Gyuri!
Ott csak 100 (!) km/h a megengedett sebesség!
Szal talán nem baj hogy a 130-al közlekedőket csak jobbról, szabálytalanul, a megengedett sebesség majdnem 2x-ével kellett előzgetnetek...
Jó, én is gyorshajtok, de nem hőbörgök!
Te meg állandóan a kocsmában vagy!
Javul a lábad?
És a bordáid?
szia döme ...de jó nektek ..állandóan motoroztok
Nem a gyerekem, hogy be kelljen számolnia a napjairól. . .
Jani mikor jön haza nemtudod?
Triált tanultam a hétvégén!
Tetszett a hely?
Alagút volt?
mert mentek mint az állat
de nem biztos hogy a fa miatt mert nem volt telek határoló kerítés és volt ott több ház is
na de ott a fa miatt anyázott..itt meg bassza meg megakarnak ölni pedig tényleg,csizmába nem fáj ha lerugom a tükrét....
Szombati motorzásnál is volt olyan öreg aki megfogta a kutyáját levette a sapkáját és integetet hogy majdnem kiszakadt a karja 2. az tapsolt (Ez mind falu végén volt)
Egyik öreg meg elkezd anyázni...lehet hogy az miatt mert volt cseresznye fa és kiváncsi voltam hogy elérem-e a sisakommal? SIKERÜLT! (Ez a semmi közepén volt)
miért fényesíti ki a rendőr a sakkfiguráit? .....nehogy matt legyen
elvesznek a hozzászólások felei szóval a másik... budaörs,m7... kijöttek elénk 170es tempónál..és a legbelsőben végig 130... mi meg jobbról előzgettünk mer nem bírtunk máshogy menni
nem,az tényleg rendes volt
viszont meglepő volt hogy alig találkoztam autókás rendőrrel..viszont ha nem láttam 25 motoros rendőrt akkor egyet sem..picit volt bennem para hogy megállítanak,de nem volt gond...
azt integeti hogy a k...anyádat
na ja... meg basznak elengedi a sorok között, magyar parasztok. a francia bezzeg elenged szó nélkül,még integetett is a kocsiból a gyerkőc....