Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ebay nem értek hozzá nem tudok angolul:( meg nem tudom h hogy mi hogyan működik
semmiképp nem adod el mert ha a gyerek nem adja el akkor lehet h érdekelne a tied!
ebay?
vatera?
Hát jah de nem találok sehol sem az enyémre való büdös szar rezót már a fas*om kivan vele!
hát...04 es rezó a kawűra van hangolva..más teknika mint a honda..újabb is....
szerintem hülyeség feltenni..inkább keress a tiédre egy gyárit
én nem adom el..jó az tarcsiba...a régi telót se adtam el
nem pont a tiedre gondoltam
mert tudok én is eladót csak azt kéne megtudni h ha felrakom rá akkor a teljesítményből nem-e veszt mert h hogyan megy bele a hengerbe azt megoldanánk mert Co val rá lenne csipve ami belemegy a hengerbe az eredetiről!
amúgy te mennyiért dobod?
nemhinném..
kéne az én gyárim?
hali mindenkinek:)
már csak 2 hét a suliból
04 es kx rezója jó lehet a cr re?
ezt a szocimorosokk.hu oldalról szedtem...gondolom megbocsátanak érte...de gondoltam megosztom veletek olyan találó

Mottó: "A motorozás nem pusztán motorkerépáron való utazást jelent. Sokkal több annál. A motoros más szemszögből nézi a világot, mint a hétköznapi gyalogos vagy autóvezető. Itt minden a vezetőtől, a géptől és a pillanattól függ. Az ember érzi, hogy egyéniség - szabad, szilaj és legyőzhetetlen, szinte felülemelkedik a szürke világ problémáin. Másrészt előfordulhat, hogy nem bíznak benne, üldözik, sőt, sajnálják, és mindig sebezhető."
elvagy
nagy az Isten állatkertje és alacsonyan van a kerítés !

na mi van el vannak tűnve nagyon...nincs net ...pont amikor elő kéne segítenetek a gyógyulásomat...
Állatkert az egész világ
Nagyon szűk volt a puncim, gáz ha segítettem szétvágni?
2008.05.08. 12:33 | Subba Zsazsa

Nagyon szűk volt a puncim, gáz ha segítettem szétvágni? 15 vagyok és nem bírta benyomni a pasim aztán pengével szétvágtam. Más is csinálta ezt már, ettől lehet bajom?

Szerintetek gáz ha felvagdalja a punettijét? Miért nem a fickó csúnyáját farigcsálta méretre? A fórumban felvetett további kérdések is nagyon lazák. Mit csináljon a fogával orál közben? De van aki kádban tervezi! Meg olyan is akinek nem egészen tiszta, hogy szex közben lehet beszélni, vagy tilos. Hát persze hogy tilos!
Hurrá, péntek, végre van megint subba szív

szia theo ...mire vagy kíváncsi ?

amúgy én találtam ki billgéccet is ezért könnyen letörlöm az xp-t ...nemsokára
ne gecizz, 3 perc alatt széttúrtad az XP-t?
Segáz, most néztem meg mindet, szal még jó is hogy leírtad, én is kíváncsi vagyok rá.
na megcsináltam

azt akartam írni , hogy hol vagytok ?

alszanak ?
vagy dugtok ?
kép

ez komoly megint ...ezt egy pannóniás "küzdelem 7 "vidihez írtam és ide bassza be ...
már megint le kell törölnöm az xp-t
kimi 88...ez az elfogómotoros sztori az jó :DDDD mit akartak vele elfogni?
de nemhogy vett hányezret mégcsak nem is rendelt ....igazság az , hogy pár referencia darabot kipróbáltak itt-ott de ők is látták a bajt a pléhuszassal nemcsak mi....... kínlódtunk vele már akkor is ha átakartunk menni vele a szomszéd faluba....de azért nem lett volna rossz ha...ha a \"ha\" ott nem lett volna
az angol királynős sztori az igazságtartalmú oda talán próbából kivittünk vagy 20 darabot ...de ott sem kellett mikor kipróbálták és már pénzt kellett volna adni érte....

lényeg a lényeg
szerintem simán egy ördögi kör áldozata szegény pannónia és az emberek akik a szívüket is beleakarták adni .......több dolog is összeesküdött ellenük de leginkább a pénz ami kellett volna oda ...gépekbe , emberekbe, technológiába , anyagba, fejlesztésre.
kevésnek bizonyultak olyan trükkös cselek , hogy lenyúljuk a yamahától a gépét.....tudni is kellett volna azt csinálni...mert igazából csak rontottunk rajta......dehát még ehhez is mint mindenhez mint a háborúhoz 3 dolog kell pénz,pénz és pénz ....az meg ugye nem volt és hát a komcsi vezetés nem is akarta, hogy legyen ...lehet orosz nyomásra nemtudom csak sejtem...ezenkívül itthon is volt pár kerékkötője a projektnek ........további aggodalomra adott okot az a tény , hogy a többi motorja se volt toppon akkoriban ...még a kgst országokban sem.
sajnálom nagyon ami történt a pannóniával mert magyar vagyok és jó lenne ha lenne egy igazi motorunk nem a japóktól meg a labancoktól kéne vásárolnom:))..... mondjuk kicsin múlott az is , hogy megússzák így harmincév távlatából könnyen észrevehető a siker lehetősége , de utólag könnyű......de viszont nehéz a financiális nehézségekkel a birkózás....nagy nevek is mutattak be hátraszaltót, hogy pl. csak a terepről hozzak 2 példát ...husqvarna husaberg is becsukott.......volt amelyik többször is
vidi nagyon zsír ..hatos rész 10 percen belül legyen fent ! :))) 5-ös
kimi 88...ez az elfogómotoros sztori az jó :DDDD mit akartak vele elfogni?
de nemhogy vett hányezret mégcsak nem is rendelt ....igazság az , hogy pár referencia darabot kipróbáltak itt-ott de ők is látták a bajt a pléhuszassal nemcsak mi....... kínlódtunk vele már akkor is ha átakartunk menni vele a szomszéd faluba....de azért nem lett volna rossz ha...ha a "ha" ott nem lett volna
az angol királynős sztori az igazságtartalmú oda talán próbából kivittünk vagy 20 darabot ...de ott sem kellett mikor kipróbálták és már pénzt kellett volna adni érte....

szerintem simán egy ördögi kör áldozata szegény pannónia és az emberek akik a szívüket is beleakarták adni .......több dolog is összeesküdött ellenük de leginkább a pénz ami kellett volna oda ...gépekbe , emberekbe, technológiába , anyagba, fejlesztésre.
kevésnek bizonyultak olyan trükkös cselek , hogy lenyúljuk a yamahától a gépét.....tudni is kellett volna azt csinálni...mert igazából csak rontottunk rajta......dehát még ehhez is mint mindenhez mint a háborúhoz 3 dolog kell pénz,pénz és pénz ....az meg ugye nem volt és hát a komcsi vezetés nem is akarta, hogy legyen ...lehet orosz nyomásra nemtudom csak sejtem...ezenkívül itthon is volt pár kerékkötője a projektnek ........további aggodalomra adott okot az a tény , hogy a többi motorja se volt toppon akkoriban ...még a kgst országokban sem.
sajnálom ami történt a pannóniával..... mondjuk kicsin múlott az is , hogy megússzák így harmincév távlatából könnyen észrevehető, de utólag könnyű......de nehéz a financiális nehézségekkel a birkózás....nagy nevek is mutattak be hátraszaltót, hogy pl. csak a terepről hozzak 2 példát ...husqvarna husaberg is becsukott.......volt amelyik többször is
vidi nagyon zsír ..hatos rész 10 percen belül legyen fent ! :))) 5-ös
amúgy is tele vagy

jó regggelt vietnami gázgázosokk

"ma indul útjára a gyönyör"
lassan már annyi aranyam lesz hogy ki tudom fizetni a ktmet
na mentem szunyókálni....