okés, akkor holnap lefixálom haverral, és küldöm a mailt
hogy felkészültünk-e? egy bazi nagy bénázására mindenképp :), mellesleg ezt én is kérdezhetném Tőled hogy, felkészültél-e ránk?!
ja meg majd figyelj nagyon, hátha sikerül ellesni tőlem 1-2 faszántos trükköt
szia Jani!
minap irtam Neked mailt a triál sulival kapcsolatban, haverral mennénk 2-en bénázni egyet
kell valahol jelentkezni, vagy elég ha itt szólok?
én szivem szerint jövőhét végéig ott lennék....
de az a tré jövőhét végén szombaton, úgy néz ki megyünk Ádámmal, a Jani féle triál suliba, elég sűrű lenne szombat triál vasárnap meg tise, aztán ki tudja addig még kiderül
amúgy milyen triál gépek jöttek erre a bérbeadós balhéra?
Nem akarok megbántani senkit, se nézegettem a ruházatokat és rakat szarokat adnak általában drágán.
Hebo-ból lényegesen szebb és strapabíróbb cuccokat tudsz venni ugyanannyiért! www.hebo.hu
itt találsz email címet is, ha rendelnél!
De ide is írhatsz az ügyben!
hogy felkészültünk-e? egy bazi nagy bénázására mindenképp :), mellesleg ezt én is kérdezhetném Tőled hogy, felkészültél-e ránk?!
ja meg majd figyelj nagyon, hátha sikerül ellesni tőlem 1-2 faszántos trükköt
viszont lépek, szevasztok
Na jó csak hülyülök.....a KTM jobban áll!
Köszi a jelentkezést, elég itt is de mailban jobb lenne, ha pontosítanál mindent mert akkor úgy foglalok be nektek motort!
Felkészültetek lelkileg?
GasGas TXT 250Pro 2005
GasGas TXT321 2000
minap irtam Neked mailt a triál sulival kapcsolatban, haverral mennénk 2-en bénázni egyet
kell valahol jelentkezni, vagy elég ha itt szólok?
de az a tré jövőhét végén szombaton, úgy néz ki megyünk Ádámmal, a Jani féle triál suliba, elég sűrű lenne szombat triál vasárnap meg tise, aztán ki tudja addig még kiderül
amúgy milyen triál gépek jöttek erre a bérbeadós balhéra?
Bib Mousse!
Hebo-ból lényegesen szebb és strapabíróbb cuccokat tudsz venni ugyanannyiért!
www.hebo.hu
itt találsz email címet is, ha rendelnél!
De ide is írhatsz az ügyben!