Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a g-pont az grand kanária?
Zoozee, csinálnál közeli képeket az alkatrészekről,amik galyra entek? (dugó, gyűrű,hengerfej,stb)
Tudod, kell majd később.....
oké,,
szerdán g pont az vígasztaljon
bár igy r-pont után ez csak egy kis játszotér ahoz képest ami ott van,,
nekünk is
dejo volt ez a mai nap,,,
szia!
lesz per, az tuti...
A gép még mindig szét van szedve, most folyik a kárfelmérés....
Nemsokárakiderül, mennyiért fog újra talpra állni....
Zoozee, vihetem az FSE-ét a MÉH-be?
Szevasztok. Andris jut eszembe a géped hogy áll? Emlitettél anno valami pert?
nem is tudsz sztopizni...
Egyszer húztál neki egy satut, mer' mqjdnem elütöttél egy csigát....
most viszont búcsúzom mert ki kell mennem endúrósat játszani .... hála az Istennek !

lehet kakilok mégegyet
nem tudok lackáról semmit csak annyit , hogy angliában veszett el...
amúgy ránézek arra a karbira majd mi van vele...

r pointról meg annyit , hogy elméletileg és gyakorlatilag is szívesen mennénk...
egyenlőre annyit akkor..... próbálok úgy szervezkedni, hogy kivitelezhető legyen
addig is kösz az invitálást
ez nem gyenge,,, nem tudom nálam itthon mit szolnának mikor egy sáros hétvége után betolnám a szobiba a gépet, és leparkolnám a sarokba,,,
ja a haveromnál meg a szobába nagy a forgalom
csak szólok ,hogy vannak még rajtunk kívül marhák
két hét mulva megyek megint r-pontra,, jöttök,,?
lehet hogy még tűkkel is szurkálod, meg csavarhuzokkal,,,és közben szavakat mormolsz magadban,,
karbiról jut eszembe. nem tudsz vmit a Lacka gyerekről? ígérte,hogy belövi az úszó szintemet hogy tudjak sztopizni. jó lenne,ha nem kéne venni fcr karbit,mer ahogy nézegettem 60 alatt nem igen van
fel ...
szewa ronis!

pedig már rutinos voltam és a ház legvégébe majdnem a pincében szedtem szét nehogy útba legyen de hiába ...ezek az olaszok túljárnak az eszemen
szerintem meg ez valami szerelö vudu,,, mondtad a robinak,: wazze addig fogsz itt logni a seggednél felkötve amig össze nem kapod magad,,,,
rozsdás a tankja belülről és azt takarítom ki mert soxor belemegy az apró szar a karbikba...szűrők hada ellenére is
felkötötte magát a robi,,,
enyém is 2 személyre van vizsgáztatva,fent vannak a lábtartók,igaz az egyik már nagyon tré,kiesett belőle a rugó,meg nem tom..pályán az fogta fel az esést szép a robi
kis cibert h h eladtad? azt mondta hogy megmarad,mit kell azon reszelni,mi agáz vele?