Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt szeretném látni, ahogy elindulsz egy siratóra vele!
fontolóra veszem
nekünk van egy Simsonunk...ha vigyázol rá....
nemtom bátyámat kérdeztem ő nem akarja odaadnai mondván hogy mire jóidőlesz addigra ki fogom herélni fateroménak meg van valami hangja csak nemtudjuk mi , tegnap hallgattuk és nemtom h normális e vagy nem
Vaterod motorján?
jah a fogorvos az sulis lófaszság
mind1 úgysem sürgős blokk úgyse lesz kész a héten és így nemtok menni haverokkal filmet forgatni
Hát persze!

Ho
gy elfelejtettem. . .

Faisst volt az oka!
Ő volt ma nálunk!
Holnap?
Holnap! ! !
dorogon az rg-ban öreg doki tök normalis és ügyes nekem csinált gyökérkezelést és nem fájt egyáltalán csak kedden rendel délután 13:00-17:00 a töbi napon déleőtt
a dágit?
annak sajt szaga van!
de szerintem nem csak a fogdokik szadisták az összes sebész meg patológous meg mindegyik aki vagdos, szúrkál meg iylenek
én tudok egy nagyon pro fogdokit
köszönöm hogy megosztottad velem ezt a tényt
majd csettintek és az embereim elintézik ha valamivel szeretne a számba túrkálni
hello megnézted hogy van e oylan himba alkatrész?
Kérdezd Zoozeet!
Rendszámos motorral elvileg bármelyik közforgalom számára megnyitott úton közlekedhetsz (vagyis ahol nincsen behajtani tilos tábla).
szevasztok hogy vagytok?nagy kerdesem lenne tudtok olyan enduros palyat ahol nyugotan kek kozegtol mentesen lehet endurozni ertem hivatalos enduros palya,van ilyen egyaltalan?
na reccs.nem nagyon írtatok
Aki tud spórolni!
na lépek...majd aztán este írok otthonról,habár nem tom,lehet elmegyek bulizni... Zozi csörögj ha esetleg kész a gép,mert akkor kiugranék érte
hehe..két napig asználok 1 zoknit...egyik nap a balt,másik nap meg a jobbat
de jó lenne motorozni...
akkó aludjál holnap délig aztán netezzél
tudom...de ezért nem tudok menni holnap sehova...mert kocsikkal elmennek itthonról...sétálni+biciklizni nem fogok suli nem is lesz...majd jövő 7 szombaton....és ha máv is sztrájkol akkor motorért sem tudok lemenni egomba.
nem kötelező menni suliba vazze...
aki nem megy,azt igazoltnak tekinti a suli
szerinted rajtam múlik? nem...de ha kész is lesz,úgy lenne jó ha ma eltudnék érte menni,mert holnap bkv sztrájk...habár az még nem zavar,mer a vonat itt áll meg a hegy lábánál,de elvileg a mávosok is baszódnak kocsi meg nem lesz itthon holnap,mert mindenki dolgozik...