nemtom bátyámat kérdeztem ő nem akarja odaadnai mondván hogy mire jóidőlesz addigra ki fogom herélni fateroménak meg van valami hangja csak nemtudjuk mi , tegnap hallgattuk és nemtom h normális e vagy nem
dorogon az rg-ban öreg doki tök normalis és ügyes nekem csinált gyökérkezelést és nem fájt egyáltalán csak kedden rendel délután 13:00-17:00 a töbi napon déleőtt
szevasztok hogy vagytok?nagy kerdesem lenne tudtok olyan enduros palyat ahol nyugotan kek kozegtol mentesen lehet endurozni ertem hivatalos enduros palya,van ilyen egyaltalan?
tudom...de ezért nem tudok menni holnap sehova...mert kocsikkal elmennek itthonról...sétálni+biciklizni nem fogok suli nem is lesz...majd jövő 7 szombaton....és ha máv is sztrájkol akkor motorért sem tudok lemenni egomba.
szerinted rajtam múlik? nem...de ha kész is lesz,úgy lenne jó ha ma eltudnék érte menni,mert holnap bkv sztrájk...habár az még nem zavar,mer a vonat itt áll meg a hegy lábánál,de elvileg a mávosok is baszódnak kocsi meg nem lesz itthon holnap,mert mindenki dolgozik...
jah a fogorvos az sulis lófaszság
Ho
gy elfelejtettem. . .
Faisst volt az oka!
Ő volt ma nálunk!
Holnap?
Holnap! ! !
annak sajt szaga van!
majd csettintek és az embereim elintézik ha valamivel szeretne a számba túrkálni
aki nem megy,azt igazoltnak tekinti a suli