annyit mondok, nagyon jo bevállalos csapat volt, három napig mentűnk csak keresztűl az erdökön,, nagyon ritkán uton, és ösvényen, sok kilométer patak, fölfelé-lefelé,, talán az eggyik legjobb motorozásom volt.
jahh köcsög vakszelep, volt egy defektem most romcsiban, mentem még vele vagy negyven kilométert defektesen, és volt benne még egy kis sziklás patak is ,meg egy-két feljáro, na az utolso feljáro teteje elött egy tiz méterre megadta magát a vakszelep és ugy fűstölt a felni a gumin hogy öröm volt nézni,, de porázon felhuztuk hárman,,
amúgy ha összeragasztod bele lehet tenni szerintem......
csak nem tudom milyen lesz vezethetőségileg ....bár hátsódefekttel is ugyanúgy megy ha jó a vakszelep nemhiszem , hogy nagyon belejátszik egy defektes defektmenentes cucc....
az jó defektes a mousse nagyon jól jártál vele mindenesetre mert akkor ez a drágább verzió már.......mert ez azt is tudja már produkálni félelmetes hogy,hol tart ma már a tudomány
elég nyomos érv, meg van bocsájtva, de holnap akkor mindenen kétszer kell felmenned egymás után, mindezt ugy hogy nem maradsz le,,
tegnap kaptam egy használt muzzt, de eléggé le van amortizálva, a srác nem tudta kiszedni a kűlsö gumibol ezért ugy feszegette ki csavarhuzoval,,, nem tudom a power tape, segit-e még rajta,,,
én ma édes elfoglaltságban vagyok mert anyum és ikertestvére 70 évesek együtt 140......és nekik tartunk nagy össznépi banzájt....eme ritka és megismételhetetlen sőt sohavisszanemtérő pillanat kedvéért a motorozást is félre teszem......ami a dolog nemmindenapiságát asszem részemről eléggé alátámasztja
mondjuk szerda?
hmm?
szerda jó
megbeszéljük...
Az olcsó?
amúgy ha összeragasztod bele lehet tenni szerintem......
csak nem tudom milyen lesz vezethetőségileg ....bár hátsódefekttel is ugyanúgy megy ha jó a vakszelep nemhiszem , hogy nagyon belejátszik egy defektes defektmenentes cucc....
Kicsit kimaradtam tegnap, most gyorsan nézek, pótolok mindent!
Kiscsuka! Rendelek cuccot a himbádhoz!
EC300/2003?
tegnap kaptam egy használt muzzt, de eléggé le van amortizálva, a srác nem tudta kiszedni a kűlsö gumibol ezért ugy feszegette ki csavarhuzoval,,, nem tudom a power tape, segit-e még rajta,,,
én ma édes elfoglaltságban vagyok mert anyum és ikertestvére 70 évesek együtt 140......és nekik tartunk nagy össznépi banzájt....eme ritka és megismételhetetlen sőt sohavisszanemtérő pillanat kedvéért a motorozást is félre teszem......ami a dolog nemmindenapiságát asszem részemről eléggé alátámasztja