Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem írtad oda , hogy gas gas
2002 ec 300
lenes is jönne..szerintem egyenlőre 4 marha van
mikor oltassz a héten tudni már
sőt, tuti h megyünk mert szabadságon leszek
mondjuk szerda?
hmm?
szerda jó
nincs elfelejtve....

megbeszéljük...
menjűnk,,,
annyit mondok, nagyon jo bevállalos csapat volt, három napig mentűnk csak keresztűl az erdökön,, nagyon ritkán uton, és ösvényen, sok kilométer patak, fölfelé-lefelé,, talán az eggyik legjobb motorozásom volt.
Bgabi G point elfelejtve jövő hétre ?
ááá inkább nem is akarom tudni...
tottyi-tottyi, gábor nem tudod miröl maradtál le romcsiban,,,
döme ne káromkodj itt kora reggel,, mondjál huszat egy hátsora, és leszek a barátod,,
jahh köcsög vakszelep, volt egy defektem most romcsiban, mentem még vele vagy negyven kilométert defektesen, és volt benne még egy kis sziklás patak is ,meg egy-két feljáro, na az utolso feljáro teteje elött egy tiz méterre megadta magát a vakszelep és ugy fűstölt a felni a gumin hogy öröm volt nézni,, de porázon felhuztuk hárman,,
70000 kb egy pár.
Az olcsó?
szotyi!
miért annyira szétszakadt......esetleg ketté ?

amúgy ha összeragasztod bele lehet tenni szerintem......
csak nem tudom milyen lesz vezethetőségileg ....bár hátsódefekttel is ugyanúgy megy ha jó a vakszelep nemhiszem , hogy nagyon belejátszik egy defektes defektmenentes cucc....
szeva döme, te nem tudsz egy olcso mouse beszerzö helyet,,?
Szevasztok!
Kicsit kimaradtam tegnap, most gyorsan nézek, pótolok mindent!
Kiscsuka! Rendelek cuccot a himbádhoz!
EC300/2003?
na igen, speciál mouse, az a kérdés csak hogy a power tape összefogja-e majd amennyire kell,vagy a gumisom elhajt vele a picsába-e,,
az jó defektes a mousse nagyon jól jártál vele mindenesetre mert akkor ez a drágább verzió már.......mert ez azt is tudja már produkálni félelmetes hogy,hol tart ma már a tudomány
döme a himba alkatrészt majd meg kéne nézni , lehet hogy jövőhét hétvégére kész a mocim és össze akarom rakni
elég nyomos érv, meg van bocsájtva, de holnap akkor mindenen kétszer kell felmenned egymás után, mindezt ugy hogy nem maradsz le,,
tegnap kaptam egy használt muzzt, de eléggé le van amortizálva, a srác nem tudta kiszedni a kűlsö gumibol ezért ugy feszegette ki csavarhuzoval,,, nem tudom a power tape, segit-e még rajta,,,
na szewa ronis.... mentek motorolni

én ma édes elfoglaltságban vagyok mert anyum és ikertestvére 70 évesek együtt 140......és nekik tartunk nagy össznépi banzájt....eme ritka és megismételhetetlen sőt sohavisszanemtérő pillanat kedvéért a motorozást is félre teszem......ami a dolog nemmindenapiságát asszem részemről eléggé alátámasztja
arany ér,,
morgen...arany....