Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

morgen freemen,
adok...vagy megyünk kétszeméllyel..
nekem kétszemélyre van vizsgáztatva ktm és van hozzá lábtartószett is.....mondjuk nem használom ki tudja miért ...de viszlek szívesen vagy vihetlek a naggyal inkább ?

amúgy annnyira lecsökkent a kapkodásba nálam is a motorszám , hogy endurózni tudok menni csak...
nagy cbr hátsó defekttel áll egy hete kb. ( a gumishoz nem jutottam el a kerekével...kics cbr "c" vágányon...várja míg műkincs lesz belőle...
képzeld a kicsit elméletileg eladtam de csak jövő héten kezdődik az összerakása mikor a tiéd kimegy innen ...pedig az pénz lenne hamarba..
millepeti aprilia robogója van műtőasztalon több mint egy hete és nem kapunk hozzá lendületesen alkatrész ...és darabokban van rendesen .....agyvírzís
olasz motort ezért se vennék ...pedig a husqvarna azért szívemcsücske
döme persze alszik aki jelen eseteben potenciális endurósnak számít..... mert akár jöhetne is
csak pojénból írtam de majd meg kellene csináltatnom mert elég necces...
adj motort,akkor megyek
ááá én nem ......csak annyira értek hozzá , hogy tudom mit kéne hogyan....ezért nem is csinálom

de ez már fél siker ha az ember tudja a korlátait
ma gurulás ? valaki bárki akárki ?
háháááá jólvan féket is át lehetne rakni kompletten meg mindent... Te izé...úgyis nagy kerék fűző szaki vagy...nincs kedved elfűzni az első felnimet? olyan harminckettes van benne hogy hú, nem is tudják normálisan kicentírozni
reggelt!
nagyobb okosság lenne a te kerekeidet áttenni az enyémbe ......
az már azért ütős lenne......
egyszer majd ha lesz lazább időszakunk kipróbálhatjuk ...aztán kakucsolunk egyet vele közösbe
Zozi wazze,most rögtön operáld át a motoromba az 525ös blokkot,a zúj deklivel,mer motorozni akarok
arany? azt aggyá nekem is,valamiből ki kell fizetni a motort
hánadeideaztazaranyatvazzeeeeeeeeee!
Uhh...kezdjek rettegni?
erővel eddig se volt gond

szerintem felfelé is ...olyan erős lesz
pont eszem bazze
na elmegyek kakilni
há lefele biztos...
majd meglátod a kisvideót
megy ez siratón is
Cső hát majd meglátjuk..én olyan 30 körülre tippelem amit még vinnem kell,aztán lehet több,nem tudom nem mész te azzal sehova sem,nem siratózásra találták ki
tyűű ma teszteltem a hondám kézifékét...csúszik szépen keresztbe
hétfőn megmondom .....anyagilag is rá kell néznem a számlákra ...szerintem nem lesz vészes
úgy várom már , hogy lehessen vele menni csobánkára
elméletileg persze ....reggel bepontosítjuk ...elmegyünk lenes elé epölisziklára .....ha az jó neked ....
na megjöttem szülinapról