Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ő gasgaszsé néven van itt néha.
Várhelyi Zsolti.
hellotok!
Atis: megkaptam a DVD-ket
Döme: aki ma ott volt Zsolt az Wágner? ha jól értettem?
nincs kész lehetne,ha raknánk bele új vízpumpát,de akkor picit drága lenne még menthető a régi,csak kell hozzá alkatrész.... hétfő körül,talán
Kész a motorod?
csőőő namivan?
szewasztok
szerbia. üdv Döme.
Nem is szeretnék én már sokáig ebben az országban élni...
halihóóóó
Sajnos itthon egy önbíráskodásra hajlamos volt munkásőr, simán leüt a motorról egy erdei úton. . .
Tábla vagy út nekik nem számít!
Az egyik srác aki quqdozott, (14 éves) láncfűrésszel fenyegették. . .
Ezek szerint az ember élete 1 Forintot sem ér!
3adrsézt meg: köcsögisztánban a jogbiztosnág mint olyan nem értelmezhető fogalom
1részt mondom: elvileg. Másrészt gondolom nekik is pont ez a hivatkozási alapjuk az ügyvédes sztoriban.
rendicsek csörgünk majd vagy én vagy zsolti
oké ákos szoljatok és ott leszek,, most megyek restaurálni a verdát,,
na meg is kérdeztem, eladó a muz, mondjuk kicsit sérült, de majd a tulaj elmondja itt a szám, most hívd fel: Norbi, 30/4264705
imi nem tudnád most gyorsan megkérdezni, mert pont most délelött akartam menni gumishoz,,, kűldj egy sms-t légyszi hogy mi a válasz,, köszi.
vasárnapra megbeszéhetnénk egy találkát valahol . ?
a muz nem az enyém, csak kölcsönben van, de megkérdezem a tulajtól, hogy kell-e neki....

köszi, na hívtam egy vállalkozót telefonon, hogy mégis mennyi az annyi.... kijött megnézte, azt mondta ez egy 10 órás munka és 70000.....majdnem pofánbasztam.....
imi nem akarod eladni nekem azt a muzt,,,megvenném töled, át is mennék érte délután,,,
egy akkora terűlet leplanirozása, egy jcb-nek, max félnapos munka, de inkább kevesebb, általában 5-6000 ezerért dolgoznak oránként.
ja a munkagép kb,. egy JCB 3CX vagy hasonló..
szia ronis!

áááá, 1-2 érdeklődő volt, de csereberélni akart az egyik - elküldtem a francba, a másikat meg kiröhögtem...
szóval használom és örül a fejem, viszont a hátsó mousse- belsőt kiszedem, mert nagyon fogja a motort...

egy költői kérdés hozzád:

adott egy 900 m2-es telek, amin 20-30 cm-nél nagyobb egyenetlenségek nincsenek rajta. egy munkagépnek mennyi időt vesz ez igénybe, hogy síkra tolja?
most megyek ki a garagéba, megrestaurálni a verdát, mert a román patakok kicsit összekuszálták rajta a dolgokat,, amugy délután már megyek, meg holnap, meg holnapután, meg azután,,,,,,
jah értem . mikor jösssz ki motorozni ?