Sajnos itthon egy önbíráskodásra hajlamos volt munkásőr, simán leüt a motorról egy erdei úton. . .
Tábla vagy út nekik nem számít!
Az egyik srác aki quqdozott, (14 éves) láncfűrésszel fenyegették. . .
Ezek szerint az ember élete 1 Forintot sem ér!
a muz nem az enyém, csak kölcsönben van, de megkérdezem a tulajtól, hogy kell-e neki....
köszi, na hívtam egy vállalkozót telefonon, hogy mégis mennyi az annyi.... kijött megnézte, azt mondta ez egy 10 órás munka és 70000.....majdnem pofánbasztam.....
imi nem akarod eladni nekem azt a muzt,,,megvenném töled, át is mennék érte délután,,,
egy akkora terűlet leplanirozása, egy jcb-nek, max félnapos munka, de inkább kevesebb, általában 5-6000 ezerért dolgoznak oránként.
áááá, 1-2 érdeklődő volt, de csereberélni akart az egyik - elküldtem a francba, a másikat meg kiröhögtem...
szóval használom és örül a fejem, viszont a hátsó mousse- belsőt kiszedem, mert nagyon fogja a motort...
egy költői kérdés hozzád:
adott egy 900 m2-es telek, amin 20-30 cm-nél nagyobb egyenetlenségek nincsenek rajta. egy munkagépnek mennyi időt vesz ez igénybe, hogy síkra tolja?
most megyek ki a garagéba, megrestaurálni a verdát, mert a román patakok kicsit összekuszálták rajta a dolgokat,, amugy délután már megyek, meg holnap, meg holnapután, meg azután,,,,,,
Várhelyi Zsolti.