Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cső.Nem is vagyok csúnya. .
Szia te csunya magyarkodó
Senki nem örül velem?
Ha visszaolvasol megláthatod, hogy mikor érkezett. . .
hellotok
hello
dome74 megjött már a sárvédő
hát ha viszi ez a gyerek a kawát,akkor jön a nagy 450es kawa
de nemtom mi van az emberrel...már ki van töltve a hiteligényló lapja...már csak 1 papír kell és lehet beadni..de nem nagyon jelenzkezik....mind1..nem hívom...majd csörög ha akar valami...jó nekem a kx még
Hello az azért van mert végülis lehet venni olyan csomagot h ne kelljen várni(gold accunt azt hiszem ez a neve) de az pénz ha nem veszel ilyet akkor kiírja h mennyit kell várnod!
ha nem fix ip-s vagy akkor jó mert kihúzod a modemből a kábelt meg visszadugod és újra csatlakozol és már töltheted is!
de viszont ha fix ip-s vagy akkor meg kell várnod még letellik az idő amit kiír sajna ez ellen nincs átverés
remélem tudtam segíteni ha van kérdésed írhatsz
Hali Mindenki!

Mi a stájsz?
mi van brada, besárgulsz? (vagy narancsulsz...)
Üdv csajok
vaccap?
jött neked dekli,meg nekem ajándék?
jaja...azt vezetem én is az a szivik. a logo rendszámát nem tudom
sziasztok
Igen és válaszoltam is
Van fejlemény?
Zoo, akkor most tudunk találkozni pénteken?
Mer akko' vinném az alkatrészeket...
oksi, szálljon az a fűst,,
jól van látom alszik mindenki ...megyek dolgozni
ja elfelejtettem
jó reGGelt

na most ezekben a szent pillanatokban dől el , hogy megyünk e "R" pointra hétvégén...mindjárt megérkezik ide hozzám lenes és egyéb más információk is amik esetlegesen meghiúsíthatják oder elősegíthetik hétvége kellemes eltöltésére irányuló fáradozásainkat

ronis ha megyünk és feljössz ide akkor felhozhatod triálodat és itthagyod nálam míg r pointra utazunk......
elzárom a gépedet...és amíg itt alszik nálam addig rakok be vítóba helyette egy rendes motort
addig dolgozom gyorsba .....
ha eredmény van fehér füst fog felszállni kéményből....és jelentkezem egyből
Családos ember létedre igencsak gusztustalan tudsz lenni Bandi!